320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Nõmme Kalju

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ei taheta neid asju ikka kergelt koju tuua, aga vähemalt täna toodi. Voskoboinikovi ja Lindperet palun mitte kunagi enam koos väljakule panna, sest kumbki mees kaitsetööd ei tee ning kui ründefaasis ka nii halvad ollakse, siis ongi kohe asjad halvasti. 2. p.a. vähemalt mängiti jalgpalli, ära küll ei realiseeritud, aga seda polnud vähemalt enam frustreeriv vaadata.

Vaadates tänast koosseisu, siis tundub, et Liechtensteini minnakse siiski Riia kaudu.

Kommentaar

Kui närvesööv saab üks mäng olla... Vosko on igasugused oskused minetanud ja võiks mõned nädalad duublis möllata.
      Mööli koll oli väga nauditav, aga Neemelo raisatud võimalused peaksid küll riietusruumis fööni lendama panema.

Kommentaar

Algselt postitas Mister Vaata postitust
        Kui närvesööv saab üks mäng olla... Vosko on igasugused oskused minetanud ja võiks mõned nädalad duublis möllata.
        Mööli koll oli väga nauditav, aga Neemelo raisatud võimalused peaksid küll riietusruumis fööni lendama panema.
        Neemelo tahab ka voskoga duublis mängida.

Pisut häirib see pidev palliga seisma jäämine ja positsiooni rünnakute mängimine. Koosseisu järgi saaks just kiirelt ründesse üle minna ja vastane üle joosta, eriti veel tammeka puhul. Kimba ja Purje minu silmis pole positsiooni rünnaku mehed, Wakui veel kuidagi triblab seal meeste vahel ja poeb ja neemelo peaks olema võimas ründaja seal ees, kes kehaga palli katab aga ei näe, et see palli valdamine ja söödu veeretamine kasti ümber midagi saavutaks.

Kommentaar

Igasugused live stream portaalid pakuvad n.ö pilti.. Kas sealt pole ka loota midagi?

Kommentaar

Algselt postitas kuujamaa Vaata postitust
            Igasugused live stream portaalid pakuvad n.ö pilti.. Kas sealt pole ka loota midagi?
            Need pakuvadki, kuid pilti ette reaalselt ei tule. Koguvad klikke vms.
            FC Flora

Kommentaar

Ma vaatan streame tavaliselt realstreamunited.com lehelt, mis on endine drakulastream, üldiselt on nii olnud, et kui seal pole, siis polegi pilti, täna sealt ma Kaljut ei leidnud.

Kalju võiks ise Twitchi või youtube'i mängu streamida... Ma usun, et seal korralik netiühendus ikka olemas.

Kommentaar

Algselt postitas terrorwheel Vaata postitust
                Ma vaatan streame tavaliselt realstreamunited.com lehelt, mis on endine drakulastream, üldiselt on nii olnud, et kui seal pole, siis polegi pilti, täna sealt ma Kaljut ei leidnud.

Kalju võiks ise Twitchi või youtube'i mängu streamida... Ma usun, et seal korralik netiühendus ikka olemas.
                Kusagil oli just jutt, et netiühendus turistidele halb.

Kommentaar

Ega sealt midagi ilusat ei tulnud, aga kullahinnaga võõrsil värav on olemas. Lootused jäid alles.

EDASI KALJU!
                  So self aware so full of shit

Kommentaar

See lisaaja värav rikkus kõik ära. Õhkõrnad lootused püsivad.

Kommentaar

Soovin, et ei oleks seda videot näinud...

Kommentaar

Video järgi oleks Ats pidanud 2-2 seisuks tegema ja nii ka mäng lõppema aga läks nii, et mängis Ats üle ja lisaajal vastaste mees lõi käega väravavahilt palli käest ja väravasse. Kurb kurb

Kommentaar

lol. Rahvaliiga väravavahid mõlemal meeskonnal. Telešil said kogu õnn ja oskused Aktobe mängudega otsa.

Kommentaar

Isegi hea, et laivis mängu ei näinud. See oleks 100 korda frustreerivam olnud.

Kommentaar

Oehjah, masendav. Kui siit paarist edasi ei pääseta esimese mängu tõttu, siis pole küll kedagi muud peale enda süüdistada. highlightside põhjal Vaduzil väga arvestatavaid võimalusi polnudki. Karistuslöögi puhul ka täiesti müsteerium, mida Teleš korraldas ning 3ndast väravast ei hakka rääkimagi.

Kommentaar

Working...
                              X