Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Minumeelest kahe otsaga ostud. Mõned mehed päris head, aga mõndade kohta hetkel ei oska ma suurt midagi öelda... seega ei ütle kah.
a seda ütlen, et hoian pöialt levadiale ja kaljule... ning olles hinges ikka nõmme patsaan (eluaeg nõmmel eland... peale viimase poolaasta)... plaanin ikka nii mõnelegi kalju (KODU) mängule enda laiska perset kohale vedada
Minumeelest kahe otsaga ostud. Mõned mehed päris head, aga mõndade kohta hetkel ei oska ma suurt midagi öelda... seega ei ütle kah.
a seda ütlen, et hoian pöialt levadiale ja kaljule... ning olles hinges ikka nõmme patsaan (eluaeg nõmmel eland... peale viimase poolaasta)... plaanin ikka nii mõnelegi kalju (KODU) mängule enda laiska perset kohale vedada
jõudu liigas.
Respekt! Õige, kui pole midagi öelda, siis tuleb õppida jaapanlastelt... kuula ja ütle, siis kui on õige aeg ja on mida öelda
Kohtumiseni hiiul!
hiiul on veel see eriti hea asi, et kui ei raatsi piletit osta, sisi saab metsa serval mändide all paar õlle teha, kivi peal lebotada ja mängu vaadata
Kommentaar