Algselt postitas Tofoa
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Päris huvitav on vaadata kuidas öeldakse ja kirjutatakse küll, et EL alagrupifaasi jõudmine on praegusele loosile vaatamata raske, kuid kuidagi on kogu ees oleva suhtes ülipositiivne foon tekitatud. Selle kõrval tuleks aga esmalt meelde tuletada, et Dudelange on eelmise aasta alagrupiturniiril juba mänginud ehk Luksemburg riiginimena klubi kõrval ei tähenda suurt midagi.
BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas Ott Järvela Vaata postitustMina olen kõige rohkem kuulnud nime, mis pole ei Liliu ega Hunt.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustLiliu
Kommentaar
-
Algselt postitas Ott Järvela Vaata postitustMa siis jätkan vihjetega:
- tegu on jalgpalluriga,
- mängis Premium liigas mullu ja mängib ka praegu,
- ei ole kunagi kuulunud Nõmme Kalju ridadesse,
- tema nime on mulle Kalju tiitlivõidu põhjusena maininud kaks väga teenekat endist Eesti koondislast.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ott Järvela Vaata postitustMa siis jätkan vihjetega:
- tegu on jalgpalluriga,
- mängis Premium liigas mullu ja mängib ka praegu,
- ei ole kunagi kuulunud Nõmme Kalju ridadesse,
- tema nime on mulle Kalju tiitlivõidu põhjusena maininud kaks väga teenekat endist Eesti koondislast.
Kommentaar
-
Algselt postitas Vahkito Vaata postitustMu arvates ka võimalus, et Kalju siit edasi läheb on pmst olematu. Saame näha. Ennustan esimeseks mänguks 0:3 kotte
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar