Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Mäng oli väga õpetlik. Kutid olid esimest korda koos. Väga palju testiti erinevaid mängijaid uutel positsioonidel. Kokkumängust rääkida ei saanud, sest 14 uut mängijat on meeskonnas. Osad brassid ei mänginud üldse, sest tulid otse lennukilt. Oli paar head võimalust, kuid ei suudetud ära lüüa.
Mäng ise oli väga-väga jõuline, kohtunik lasi enamik olukorrad läbi. Paar väravat tuli väga lollilt, aga no see on alguse asi. Kuid meeskonda on küll. Annab mängida Meistriliigas väga viisakalt.
kalju ebaõnne põhjuseid siin juba toodi välja:
Kas HJK-st ka keegi midagi rääkida oskab? Näiteks:
1. Kui kokku mänginud oli nende meeskond?
2. Kui palju nemad testisid mängijaid uutel positsioonidel?
3. Kas nemad olid oma parimas koosseisus?
4. Kas HJK-l oli ka paar head võimalust, mida nad lisaks kuuele veel sisse ei löönud?
vaadates koosseise, siis HJK alustas enam-vähem tugevamatega, kuid teisel poolajal toodi siis palju sisse varumehi ja uusi nägusid, mille tõttu ei saanud soomlased ka oma mängu kohe taas käima, kuid lõpus lükati ikkagi 3 väravat veel. Ma arvan, et täna võib TPSi vastu veelgi raskem olla.
kalju ebaõnne põhjuseid siin juba toodi välja:
Kas HJK-st ka keegi midagi rääkida oskab? Näiteks:
1. Kui kokku mänginud oli nende meeskond?
2. Kui palju nemad testisid mängijaid uutel positsioonidel?
3. Kas nemad olid oma parimas koosseisus?
4. Kas HJK-l oli ka paar head võimalust, mida nad lisaks kuuele veel sisse ei löönud?
HJK ei mänginud parimas koosseisus kindlasti. keskväljal olid küll põhikoosseisu mehed, aga sees olid ka näiteks kolm 89 sünd. noort, kes algkoosseisu ei kuulu. kokkumäng ei olnud neil kindlasti ideaalne, aga põhimehed keskväljal kontrollisid mängu. erilisi võimalusi peale väravate HJK`l ei tekinnud, aga mõningad. kalju kaitse lekib. mis teha, brasiillased ei oska kaitsta
“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
eks seda oli oodata et sealt sellised tulemused tulevad.
Aga kontrollmängud on kontrollmängud. Ma arvan et hooaja alguseks on kalju ikka enam-vähem. Flora käest üle 4 värava ei saa ma arvan.
Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
eks seda oli oodata et sealt sellised tulemused tulevad.
Aga kontrollmängud on kontrollmängud. Ma arvan et hooaja alguseks on kalju ikka enam-vähem. Flora käest üle 4 värava ei saa ma arvan.
nh ma eeldan, et Floralt saavad rohkem kui 8 väravaga
Kommentaar