Algselt postitas HABE
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustTsiteerides Mikot.
sa ei ole kunagi eriti terav olnud ja ega tänagi paista päike sinu peale, kahju hakkab.
sinust hakkab kahju...Miko on kindla peale üks Eesti parimaid fänne ja seda ei arva ainult mina...FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas Üllar Vaata postitustkindla peale võiks kuskile teha teema"PARIM FÄNN"Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas brandisco Vaata postitustsinust hakkab kahju...Miko on kindla peale üks Eesti parimaid fänne ja seda ei arva ainult mina...
Kui päris algusesse tagasi pöörduda, siis ma võin garanteerida et nendes kahes kohtumises ei mängitud absoluutselt tulemusele. Kontrollkohtumistel on algfaasis natukene teine ülesanne. Nii et ei ole põhjust muretsemiseks. Aga järgmisel nädalavahetusel peaks olukord andma natukene parema pildi, nii et kannatagem koos.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust
Kommentaar
-
Kalju meistriks!!!!need olid kõigest sõprusmängud ja neist ei tasuks erilisi järeldusi teha.kõik kohe nii negatiivsed aga mina isiklikult väga rahul et Kalju meistriliigas nüüd on ja usun ja loodan et neil ei teki Kure jo-jo efekt et üles-alla,üles-alla.Igatahes edu Kaljule ülepika aja jälle Meistriliigas.
Kas oskab keegi öelda mis tegelane see uus brass on ja kus enne mänginud?Kas Argentiinlased ei sobinud?Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustKui päris algusesse tagasi pöörduda, siis ma võin garanteerida et nendes kahes kohtumises ei mängitud absoluutselt tulemusele. Kontrollkohtumistel on algfaasis natukene teine ülesanne. Nii et ei ole põhjust muretsemiseks.
see on ok, et Kalju lasi endale palju väravaid lüüa, sest ei hiilganud nad ju eelmine aasta ka mingi ime kaitseliiniga, aga et ise ühtegi vastu ei löödud on imelik! kas Mitt oli kaasas üldse?
mis sellel niinimetatud Kure jo-jo efektil viga on, vähemalt suudetakse ennast pidevalt MLi mängida, mõned ei suuda sedagi...
Kommentaar
-
Algselt postitas jorss Vaata postitustparema kvaliteediga video http://www.nelonen.fi/uutisvideot/de...c=2&newpage=0#
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustKalju meistriks!!!!need olid kõigest sõprusmängud ja neist ei tasuks erilisi järeldusi teha.kõik kohe nii negatiivsed aga mina isiklikult väga rahul et Kalju meistriliigas nüüd on ja usun ja loodan et neil ei teki Kure jo-jo efekt et üles-alla,üles-alla.Igatahes edu Kaljule ülepika aja jälle Meistriliigas.
Kas oskab keegi öelda mis tegelane see uus brass on ja kus enne mänginud?Kas Argentiinlased ei sobinud?
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustPalun vaadake seda videot siin enne kui sõna võtate. Pilt ütleb päris paljugi.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas brandisco Vaata postitust2-2?????sul on hea huumorisoon......saate suurelt pähe...te saate kohe esimeses mängus teada, mida tähendab meistriliiga!
Ma usun, et esimese mängu võidab Flora, aga ma olen täiesti kindel, et Kalju tuleval hooajal vähemalt ühes mängus neljast Floralt punkte röövib.Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Algselt postitas brandisco Vaata postitustkuulge kaljukad mõelge peaga..te jäite esiliigas alles 6-ndaks ja nüüd loodate meistriliigas ei tea kuhu jõuda...
ma vean kihla, et peale karika teise ringikohtumis Kure-kalju vahel peab HABE oma sõnu sööma...tahaks teada mida te siis räägite kui Kurelt sauna saateAlgselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar