320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustVahva väravatähistus Ustalt(0:38):
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustMingu vittu kuradi õlikari!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitustPiinlik.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitustPiinlik.
Kommentaar
-
Ma hoian täiesti teadlikult eemale oma ''lemmikklubi'' mängudest juba aastaid. Mind väga ei tõmba mängule kus klubi juht-spordidirektor-otsustaja-misiganes lihtsalt röögib ja sõimab keset mängu minu peale. Aga see kisub juba offtopicuks. Andke andeks, et ma foorumis lihtsalt arvamust avaldasin. Minu paha.
Muidu JK JH esimeseks mänguks oli täitsa aktsioon plaanitud, aga praegu lükkus edasi
Algselt postitas Mister Vaata postitustKuule kolm ühes mees. Mida oled teinud sina enda klubi toetamiseks praeguses situatsioonis, kus tribüünid on sunnitult tühjad? (k.a. viimased 5a üleüldiselt?). Targutama oled sa kõva, aga kus on su enda teod "lemmikklubi ultraühenduse juhina"?
Kommentaar
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitustMa hoian täiesti teadlikult eemale oma ''lemmikklubi'' mängudest juba aastaid. Mind väga ei tõmba mängule kus klubi juht-spordidirektor-otsustaja-misiganes lihtsalt röögib ja sõimab keset mängu minu peale. Aga see kisub juba offtopicuks. Andke andeks, et ma foorumis lihtsalt arvamust avaldasin. Minu paha.
Muidu JK JH esimeseks mänguks oli täitsa aktsioon plaanitud, aga praegu lükkus edasi
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustParaku kodumeeskonda need eriti ei näinud innustavat.
Kommentaar
-
Algselt postitas enrito Vaata postitustTäitsa nöus! Eks see selline huvitav üritus ole. Prooviti seda ka hispaanias aga eks päris inimesi ja adrekat see ei asenda. Pooleldi treeningmänguks jääb ikka. Worth a try.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar