Vaidlus on siin tore ja seda võiks siin rohkemgi olla, muidu on foorum tihtipeale justkui välja surnud. Ühest ei saa ma hästi aru, et miks Kalju Soomes käib mängimas? Raha läheb selle peale ikka päris palju, arvatavasti. Või tehakse kõik välja? Kahtlane. Parem mängige näiteks Rakverega Rakveres, kes teid sinna ikka eriti luurama tuleb. Sellised suured kaotused nüüd Eesti Meistriliigale Soomes küll au ei tee.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas ALEKOK Vaata postitustmis see esiliiga kuues koht tänavu loeb, kui meeskond on tuleval hooajal hoopis teine?“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustaga nagu näha, teeb ka TPS teile oma teise koosseisuga 8:0. reikäjuusto ütlevad soomlased teie kaitse kohta
See, et Kalju minu jaoks sümpaatne klubi on, ei tähenda, et mind saaks Kaljuga ühte liigitada.
Ma olen selle poolt, et Eesti jalgpallil hästi läheks ning seetõttu on loomulik, et ma Kalju kaitseks sõna võtan.Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustMillal neid üldse loota võis? Esiliigas esikuuikusse on ok
Kommentaar
-
Algselt postitas daywalker Vaata postitustMulle on mulje jäänud, et paljud peavad Kaljut MT ohustajaks
Kommentaar
-
Algselt postitas daywalker Vaata postitustMulle on mulje jäänud, et paljud peavad Kaljut MT ohustajaks
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustMillises arvestuses? Kollaste kaartidega võivad Starovoitoviga võidelda, aga muus valdkonnas.. no ei.Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Algselt postitas ALEKOK Vaata postitustMis ajast sa räägid kõigi teiste eest?
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustMillal neid üldse loota võis? Esiliigas esikuuikusse on ok
Kommentaar
-
Nojah.
Aga loodetavasti suudab Kalju ennast koguda ja mängu käima saada!
Järgmine nädal on juba kergemad vastased ja loodan ise ka HIFK mängu vaatama minna. Tegin ise kaasa HIFK duubli trennis ja teisel väljakupoolel mängis HIFK põhimeeskond. Pealtnäha tundusid nad tasemelt olevat Eesti esiliigaga samal pulgal. Usun, et antud mäng peaks juba midagi näitama. Kas Kaljus on Eesti meistriliiga taset või mitte. Kaotus sealt mängust oleks juba ikka väga häbilugu.Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Mitte et mul midagi Kalju vastu oleks, aga oodake, kuni tulevad tulemused ja siis hakkake hõiskama. "Super-Kure" võitmine üleminekumängudel ei tee teid veel maailmameistriteks.
Aga muidu, edu Kaljule oma tegemistes!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar