Algselt postitas Stok
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustHuvitav, et mujal maailmas pea kõik haigestunud mängijad teada. Ka see Kalju vastasklubi mängija.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustHuvitav, et mujal maailmas pea kõik haigestunud mängijad teada. Ka see Kalju vastasklubi mängija.
Algas see kogu sellest võrkpallijamast, kus ilmselgelt peaks ju meeskonna laiali peksma ja tiimijuhid vastutusele võtma vms. Kas keegi mäletab kevadest, kui neid koroonalappes tiime oli Euroopas kümneid, sama juttu? Väga mitte. Praegu ju sarnane keiss. Tjapkin on tropp, et pere külastas, Kuno ja Kalju tropid, et asi ringlema läks ja üleüldse peab jalkaliit sekkuma, sest muidu on kodune hooaeg perses.
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustHooaja lõpuni isolatsiooni ja uueks hooajaks esiliigasse
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustEestis tundub koroonasse jäämine kuidagi eriti patt ja avalikkus otsib alati süüdlast. Sestap ma isegi saan aru, et nimesed ei taheta välja öelda. Noh, ma ei tea, (hästi natsa liialdatult) veerand Prantsusmaa koondist ja pool PSG-d on koroonas ning üldiselt tundub vaib selline "eraldame inimesed ära, ikka juhtub, pole hullu", siis Eestis peab alati keegi süüdi olema.
Algas see kogu sellest võrkpallijamast, kus ilmselgelt peaks ju meeskonna laiali peksma ja tiimijuhid vastutusele võtma vms. Kas keegi mäletab kevadest, kui neid koroonalappes tiime oli Euroopas kümneid, sama juttu? Väga mitte. Praegu ju sarnane keiss. Tjapkin on tropp, et pere külastas, Kuno ja Kalju tropid, et asi ringlema läks ja üleüldse peab jalkaliit sekkuma, sest muidu on kodune hooaeg perses.
Võtame kasvõi selle. (okei, see oli äkki-vist irooniaga). Pole väga täheldanud, et PSG puhul oleks jutt, et "meeskonnas on 8 haiget, kõik mängijad ja klubi on teinud kohutavad tööd, jalkaliit peab sekkuma, kogu edasine hooaeg on ohus."
Kommentaar
-
Algselt postitas Kotz Vaata postitustKas ainult mind häirib see, et Kalju juba sotsiaalmeediates reklaamib välja seda kui U21 mängu? Nagu vabandataks juba ette ära.
TähemärgidIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustEestis tundub koroonasse jäämine kuidagi eriti patt ja avalikkus otsib alati süüdlast. Sestap ma isegi saan aru, et nimesed ei taheta välja öelda. Noh, ma ei tea, (hästi natsa liialdatult) veerand Prantsusmaa koondist ja pool PSG-d on koroonas ning üldiselt tundub vaib selline "eraldame inimesed ära, ikka juhtub, pole hullu", siis Eestis peab alati keegi süüdi olema.
Võtame kasvõi selle. (okei, see oli äkki-vist irooniaga). Pole väga täheldanud, et PSG puhul oleks jutt, et "meeskonnas on 8 haiget, kõik mängijad ja klubi on teinud kohutavad tööd, jalkaliit peab sekkuma, kogu edasine hooaeg on ohus."Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustnõus, aga täna õhtul on asi nagu nii ju selge, mis mõtet on varjata? klubi vist pole isegi maininud kes lennukile läksid.
Meerits, Tamm, Rattasepp, Antonov, Jerśov, Raudsepp, Puri, Paur, Usta, Demidov, Tõlgo, Śustov, Suurväli, Lill, Liblikmann, Karumaa, Marnot.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar