Algselt postitas -RoMaRiO-
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Mulle tundub, et Kalju mängupilt hakkas alla käima Kožuhhovskiga, kes suutis tihti viletsa mängupildiga tulemuse ära võtta. Mulle tundub, et mängijatel klassi on ja mulle torkab silma, et keskväljal võidetakse palju võitlusi ja individuaalsel tasandil osasvust on. Ründeteravus ja mängupilt üldiselt tundub Kalju nõrgaks kohaks olevat.
Kommentaar
-
See Järvela Kalju heitimine on juba tragikoomiline. Kuule pontšik, kui sa seda loed, siis puhka jalga!
Kommentaar
-
Algselt postitas Silver Vaata postitustSee Järvela Kalju heitimine on juba tragikoomiline. Kuule pontšik, kui sa seda loed, siis puhka jalga!
https://soccernet.ee/artikkel/luup-p...-ja-ajalooline
No see KTM asi on juba vägagi mannetu ja pigem tekitab ebasoosivat suhtumist klubi suhtes. Kuttidele ei anta võimalustki ennast väljakul tõestada. Aga viimastel hooaegadel pole ise sittagi tehtud, et hoida oma KTM klubis, viimati lasti Kirss poisil rahu meeli lahkuda. Ainsalu oli 2 hooaja vahel vaba mees.
Kommentaar
-
Midagi ei ole, Kalju troglodüütidest fännid on soolased vastusele nende enda lollile naljale. Kellele meeldiks võlts tsiteering endast? OJ ei ole absoluutselt mu lemmik soccernetis aga artikkel on objektiivne ja Kalju on lihtsalt mannetu. Proovida päästa klubi mainet selliste sigadustega on ajuvaba. See mis platsil ja selle ääres toimub uskumatul kombel sada korda hullem veel. Paras Sillamäe treatment kuluks ära praegu, aga kuidagi proovib Tehva seda sitta pilpa peal hoida oma sõnavõttudega ja muutes mitte midagi klubis tõestades et ta on järjekordne mõttetu käpik.
Kommentaar
-
Sambaz'i tsiteeritud postitus ütles kõik ära. Mind isegi ei aja see heitimine närvi, pigem paneb muigama. Ma saan aru, et paljudele ei meeldi Kalju. See on täiesti fain. Ma saan aru, et Kalju on teinud palju asju valesti. Ka see on OK. Aga nii järjepidevalt s*tta toota ja veel oma nime antud üllitistele lisada. Palju õnne! Oti puhul on tegemist vaesemehe Pahviga, kes arvab, et enne teda ei eksisteerinud maailm ja peale teda tuleb veeuputus. Reaalsus on see, et sa oled täiesti tühine sulesepp, kelle suvaline soust ei kõlba isegi kastmeks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Reina Vaata postitustMidagi ei ole, Kalju troglodüütidest fännid on soolased vastusele nende enda lollile naljale. Kellele meeldiks võlts tsiteering endast? OJ ei ole absoluutselt mu lemmik soccernetis aga artikkel on objektiivne ja Kalju on lihtsalt mannetu. Proovida päästa klubi mainet selliste sigadustega on ajuvaba. See mis platsil ja selle ääres toimub uskumatul kombel sada korda hullem veel. Paras Sillamäe treatment kuluks ära praegu, aga kuidagi proovib Tehva seda sitta pilpa peal hoida oma sõnavõttudega ja muutes mitte midagi klubis tõestades et ta on järjekordne mõttetu käpik.Last edited by Silver; 04.04.21, 00:40.
Kommentaar
-
Algselt postitas Reina Vaata postitustMida püha paska sa ajad. Võtsidki Nõmme fännid kokku oma kommentaariga, hea töö, vapustav lihtsalt.
Algselt postitas Reina Vaata postitustMidagi ei ole, Kalju troglodüütidest fännid on soolased vastusele nende enda lollile naljale. Kellele meeldiks võlts tsiteering endast? OJ ei ole absoluutselt mu lemmik soccernetis aga artikkel on objektiivne ja Kalju on lihtsalt mannetu.
Algselt postitas Reina Vaata postitustProovida päästa klubi mainet selliste sigadustega on ajuvaba.
Algselt postitas Reina Vaata postitustSee mis platsil ja selle ääres toimub uskumatul kombel sada korda hullem veel. Paras Sillamäe treatment kuluks ära praegu, aga kuidagi proovib Tehva seda sitta pilpa peal hoida oma sõnavõttudega ja muutes mitte midagi klubis tõestades et ta on järjekordne mõttetu käpik.
Kommentaar
-
Algselt postitas Reina Vaata postitustMidagi ei ole, Kalju troglodüütidest fännid on soolased vastusele nende enda lollile naljale. Kellele meeldiks võlts tsiteering endast? OJ ei ole absoluutselt mu lemmik soccernetis aga artikkel on objektiivne ja Kalju on lihtsalt mannetu. Proovida päästa klubi mainet selliste sigadustega on ajuvaba. See mis platsil ja selle ääres toimub uskumatul kombel sada korda hullem veel. Paras Sillamäe treatment kuluks ära praegu, aga kuidagi proovib Tehva seda sitta pilpa peal hoida oma sõnavõttudega ja muutes mitte midagi klubis tõestades et ta on järjekordne mõttetu käpik.
Ja ma ennast pean endiselt Flora toetajaks, alates sellest kui nägin Kasimiri esimest korda Tartus mängimas. Aga näedsa, need kahtlased topeltstandardid häirivad endiselt, mis meil teatud seltskonnalt ilmuvad ikka aeg ajalt välja. Ikka sealt kus tuul tuleb
Kommentaar
-
Algselt postitas Reina Vaata postitustOJ ei ole absoluutselt mu lemmik soccernetis aga artikkel on objektiivne ja Kalju on lihtsalt mannetu.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar