Artikkel toob välja Transi ajaloo ja mängu statistika. Palun too endapoolne arvamus, alati on su mõttevälgatused oodatud siin
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas Silver Vaata postitustMis sigadusest sa täpselt räägid?
Su heit on läinud isegi antud olukorras kõvasti üle piiri. Kellele või miks sa soovid ära panna? Mis see sulle annab?
Ma ei vihka kaljut jalgpallilises mõttes. Üks parimaid sõpru on Kalju fänn, olen palju treeninud Hiiul ja kodune tunne tekib sellega. Aga tundub et inimesed ei mõista mis mastaabis on see treenerite skandaal ja Tehva sõnavõtud sellega seoses mõjutanud nende tõsiseltvõetavust. KTMi triangel on ka oma teema ja see on juba rahvusvahelise negatiivse tähelepanu tõmmanud Kaljule selga. Ma usun et korralik puhastus lihtsalt kogu juhatusest treeneriteni tuleks kasuks. Mängijad on kahjuks lihtsalt mõjutatud kogu sellest pasarahast mis klubi ümbritseb.
Kommentaar
-
Algselt postitas Reina Vaata postitustArtikkel toob välja Transi ajaloo ja mängu statistika. Palun too endapoolne arvamus, alati on su mõttevälgatused oodatud siin
Nüüd sa võid üritada kuidagi pehmendada, et sa ei vihka Kaljut ja üks sinu parimaid sõpru on Kalju fänn jne. See on natukene debiilne, sest loe oma eelmisi postitusi, kus õhkus seda otsest viha nii Kalju fännide, klubi, organisatsiooni ja kõigi suhtes.
Ütleme nii, et võib aimata sinu isikliku mingit kokkupuudet mõne skandaaliga, mis sind on mõjutanud ja sellest tuleneb ka see viha. Kui see on nii, siis eks võib ka mõista, sest me kõik oleme inimesed.
Kommentaar
-
Algselt postitas Reina Vaata postitustSigadus on see "aprillinaljast" postitus. Kui sa ise ei saa aru mis sellega viga on siis jääda see selleks.
Aga tundub et inimesed ei mõista mis mastaabis on see treenerite skandaal ja Tehva sõnavõtud sellega seoses mõjutanud nende tõsiseltvõetavust.
Algselt postitas Reina Vaata postitustKTMi triangel on ka oma teema ja see on juba rahvusvahelise negatiivse tähelepanu tõmmanud Kaljule selga.
Algselt postitas Reina Vaata postitustMa usun et korralik puhastus lihtsalt kogu juhatusest treeneriteni tuleks kasuks. Mängijad on kahjuks lihtsalt mõjutatud kogu sellest pasarahast mis klubi ümbritseb.Last edited by Silver; 04.04.21, 09:01.
Kommentaar
-
Algselt postitas Silver Vaata postitust
See pole mingi MTÜ organisatsioon, kus iga aasta valitakse uus juhatus ja president.
Niisama nokin, reaalsuses on jah enamus premi klubisid kaugel normaalsest MTÜst.
EDIT. ja kui kuskil teha fännide osalusega klubi Eestis, siis miks mitte Kaljus, võtke laev üle!
Kommentaar
-
Algselt postitas käbi Vaata postitustNõmme Kalju FC MTÜ, https://www.inforegister.ee/80048819...LLIKLUBI-KALJU
Niisama nokin, reaalsuses on jah enamus premi klubisid kaugel normaalsest MTÜst.
EDIT. ja kui kuskil teha fännide osalusega klubi Eestis, siis miks mitte Kaljus, võtke laev üle!
Kommentaar
-
Ma vaatasin mängueelseid kommentaare ja ma ei saanud otseselt ikkagi aru, kust tuleb see Kalju ja Transi ajalugude võrdlus? Iseenesest sellistele asjadele rõhumine kahtlemata kuulub jalgpalliajakirjanduse ja klubide identiteedi juurde, aga mulle tundub ka veidi kummalise koha peal ja ilma konkreetse taustata, et sellist võrdlust tuua. Kui isegi vahest peas mõlgub, siis praegu pole vast kõige õigem hetk selleks.
Kommentaar
-
Kus kuradi persest tuleb teil arusaam, et Järvela vastas sellega Pantrite naljale? Kui ta vastaks sellega meile, siis oleks tema vastus olnud suunatud ka meile, mitte klubi pihta.
Kui küsite kus kohast tulevad loosungid “Ajalooline, Sõltumatu, Iseseisev”, siis need on klubi enda mõeldud tänavuse hooaja loosungid. Neid näete vabalt Kalju FB lehe erinevatel postitustel.
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustKus kuradi persest tuleb teil arusaam, et Järvela vastas sellega Pantrite naljale? Kui ta vastaks sellega meile, siis oleks tema vastus olnud suunatud ka meile, mitte klubi pihta.
Kui nüüd OJ tõesti selle peale solvus, siis tuleks mõelda, et kas ajakirjaniku amet on see õige amet, mida pidada, sest sellise õhukese nahaga olles on raske ja eriti raske on veel siis kui "sees" kõik pulbitseb nii hoogsalt, et sapises kastes paberil sõnakujul tahab ilmuda üleriiklikus nö. juhtivas teemaportaalis. Mõttekoht nii OJile, kui ka peatoimetajale. Olgem ausad, viimasel ajal on neid semiämbreid, mis kolisenud, olnud veidi rohkem kui peaks.
PS. (OJtism) Püüan hellalt vikerkaarelt eepiliselt kukkuma lastud mikrofoni.
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitust
Kui küsite kus kohast tulevad loosungid “Ajalooline, Sõltumatu, Iseseisev”, siis need on klubi enda mõeldud tänavuse hooaja loosungid. Neid näete vabalt Kalju FB lehe erinevatel postitustel.
Kommentaar
-
Sellise stiiliga jätkates võiks läbiva joonena enamike Premmi klubisi p**se saatma hakata.
Mida teeb Tuleviku logol 1912 või Vapruse omal 1922? Paide jällegi treenib Tallinnas, mis kuradi järvamaast te seal kodukal inisete? Kuressaare samamoodi + igavene sületäis Flora laenumehi. Tartu jällegi pole 20 a jooksul medalimänguni küündinud, kas ei oleks aeg juba ära panna selle eest? Flora kelkis viimaste aastate euromängudega, äkki ikka tuletaks meelde seda 20 aastast iket, igal võimalikul juhul? Ja noh, Levadia on lilleväetis mitte superklubi. Transi on liiga palju venelasi ja Legionis liiga vähe eestlasi.
Sopaloopimine alaku, ikkagi üldtunnustatud jalgpalliportaali mängukokkuvõte."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustMida teeb Tuleviku logol 1912 või Vapruse omal 1922?
Kommentaar
-
Algselt postitas Reina Vaata postitustÜlejäänud küsimused on mõistlikud aga selle kohta niipalju et loe eesti jalgapalli ajaloo kohta. Mõlemad klubid on loodud tõepoolest noil aastatel ja mõlemad katkestasid sõdade tõttu tegutsemise teatud perioodidel. Tulevik on Eesti üks vanimaid klubisid ja üks ainukesi tõsise identiteediga nagu Kalev. Pärnu ajalugu natuke killustunum aga umbes sama looga.
Minu arvamus on see, et rahulolematu võib alati olla. Kõik fännid on rahulolematud, kui klubil ei lähe hästi. Aga selga mina küll Kunole või Kaljule fännina ei pööra.
Jah, on tehtud mitmeid eksimusi ja viimane Getulio case oli ka pigem halb. Samas me ei saa kogu süsteemi, treenereid, mängijaid, lapsi maha kanda, sest üks jobu treener otsustas, et on õige alaealisega armastust jagada. Getulio ei ole Kalju ja üks sitasti välja kukkunud pressiteade ei peaks olema kuid fookuses nr. 1. Kalju on kordades enamat, kui see üks lambine pressiteade. Kalju ei ole kaugeltki Getulio.
Mis puutub Kunosse, siis senikaua kuni tema tellib muusika ja maksab arve, võib ta otsustada nii kuidas ise heaks arvab. Ei tea mina, Mario, HABE, rallikas, teised fännid, treenerid, mängijad, lapsevanemad mis moodi klubi juhtida, eelarvet kokku saada, mängijaid valida, arveid maksta. Me teame nii palju, et soovime näha võitvat meeskonda, kes mängiks meistritiitlile, oleks Euroopas hea. Kui on klubis periood, kus kõik ei ole nii nagu me soovime, siis tuleb ka kokku hoida, mitte näpuga näidata.
See jutt, et klubis võiks tulla uus juht ja eestvedaja on meelevaldne. Eesti tippjalgpall sõltub sellest, kes on antud hetkel klubi omanik ja eesotsas. Igal asjal on hind ja usun, et ka Kuno silmis Kaljul. Samas loota, et ohho, nüüd tuleb keegi ja tahab Kalju ära osta, meeskonna uuesti üles ehitada, mina sellesse ei usu. On meil Kuno, siis on. Teeb ta alati õigeid või valeid otsuseid, võidab, kaotab, eksib. Kõike tuleb ette. Ja kui mõnele heiterile ei meeldi Kalju Eesti jalgpallis, siis olgu temaga nii. Aga tulla ja mingit s*tta toota pole ka õige.
Kui mõni mängija ongi rahulolematu, siis see on tema õigus. Kui keegi mängijatest ei taha Kalju vormi kanda, siis minu pärast mingu kuhu iganes. Legionisse, Kuresse, Viljandisse või Maardu Linnameeskonda. Mängijad mängivad ennekõike ikkagi endale ja teevad oma karjääri. See, et Kulinitšid, Subbotinid, Ustad, Paurid, Nathkod, jt. on kõik sitasti hooaeg alustanud näitab nii mõndagi. Vingumise asemel võiks mängija oma palga esmalt väljakul välja teenida ja siis alles kobiseda organisatoorse poole osas. Minu meelest on need vennad täiesti flopid sellel hooajal, vähemalt alguses. Hakaku esmalt rsk mängima. Tõestagu väljakul, et lisaks vingumisele on meestes ka sisu.
Ja nüüd Järvela-Oti Kalju foobiast. See, et ta on kõva sõnasepp ja enda arust jalgpalli tippanalüütik on tema unelm. Üks ajakirjanik ei tohiks olla niimoodi kurjust täis, eriti olukorras kus nina püsti ajamiseks pole mingit põhjust. Kõik need ühte auku üllitised ja "meistriteosed" on bullshit.Last edited by Silver; 04.04.21, 17:51.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar