Täitsa okei esitus meeskonnalt. Omati selgeid momente väravalöömiseks nii esimesel kui teisel poolajal. Kahju, et Subbotin ei suutnud kingitust ära kasutada. Loodetavasti saadakse suvel täiendust ja läheb rõõmsamaks see pilt.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas käbi Vaata postitustMis toimub? Klubi, mis kunagi tegi publikurekordeid, nüüd on piletilevis cap300 ja näitab, et 20+ vaba(ehk võib veel vabalt ka olla 250 müümata piletit). Jääb see klubi üldse alles pikas perspektiivis?
Lisaks, võin ka eksida, aga TNTK staadionil ei ole ei tribüüni ega muid "mugavusi".
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustMingi minitribüün on, aga lisatribüüne ei lubatud panna. Legion on sama küna ees
Kommentaar
-
Algselt postitas Drogba Vaata postitustKas peale Gussevi on veel täiendusi loota või kevadise skandaali tagajärjel PAF loobumise tõttu tuleb nendega, kes on lõpuni panna?
Tänavu on Kaljul jäänud mängida mõni voor karikat ja tuleb loota, et TOP3 suudetakse loosimisel vältida. See, kas lõpuks kaotatakse Florale ja Levadiale 30, 40 või 50 punkti ja tabelist vaatab vastu neljas, kuues või kaheksas koht ei ole Kalju jaoks enam suurt vahet. Trumm on ammu läinud ja üks pulk on ka teele pandud. See, et sellise komplekteeritusega on võimalik midagi korda saata, arvasid küll enne hooaega ilmselt ainult Kalju juhtkond ja mõni üksik mängija. Aga et see olukord nii halb on, et poole hooaja peal on väljalangemine lähemal kui eesmärgiks seatud meistritiitel ja et TOP3-ga mängudest on saadud vaid üks punkt on küll selge pettumus.
Sportlik pool aga sportlikuks pooleks. Frantsev ütles küll eile tabavalt, et esikolmik on paremad jalgpalliliselt, organisatoorselt, igas mõttes paremad. Ja ilmselgelt ongi Kaljul hetkel väga keeruline periood, aga selliseid asju ei vabanda küll miski. Vanad head ajad on tagasi, et Kalju eile täiesti häbiväärselt tappa sai - seda ei ole juhtunud. Vähemalt mitte Kalju ametlike kanalite jaoks. Mänguks seati küll koosseis üles, aga mängu ilmselt ei toimunud. Ja ehk olekski parem olnud kui Gussev ka veel eile väljakule oleks pandud. Ma saan aru, et Premium liiga maine jaoks oleks see jälle olnud korralik pauk, aga ma pole ikka päris kindel, kas kohtunikud/korraldusjuht peaks hoolitsema selle eest, et kas kõik mängijad omavad ikka mänguõigust või mitte. Kui inimesed ikka nii pikalt seda jalgpalliasja siin ajanud on, ja jätkuvalt tuleb üllatusena, et liigasisese ülemineku puhul esimesed seitse päeva mängida ei tohi, siis ei teagi, kas tegemist on lohakuse, amatöörluse või lihtlabase pohhuismiga. Tuleviku klubi esindajana ma tunneks küll väga selgelt puudutatuna, et üks eksimus saab karistatud, aga teine välistatakse ametnike poolt. Okei, rahatrahv llmselt tuleb, aga pole siiski võrreldav tehnilise kaotusega. Sellega on nüüdsest loodud pretsedent, et ametnikud peavadki iga mäng vastavat järelevalvet teostama. Kui just vastav korraldus pärast Viljandi eksimust ei antudki, aga see on väga ohtlik tee.
Kommentaar
-
Algselt postitas Drogba Vaata postitustAusalt öeldes need tehnilised kaotused Premium liigas on üldse üks paras komöödia. Kas kuskil mujal tõsiselt võetavas liigades sellised juhtumid eksisteerivad? Kahtlen väga.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Okei. Hea küll. Kui Seria As on üks juhtum, siis meil on neid viimaste aastate jooksul veidi rohkem. Aga Viljandi juhtumit ja Kaljut ma väga ei võrdleks. Viljandi lihtsalt ei andud mängijat üles. Küll aga võiks näiteks Eris olla nii arenenud, et ei lasegi Gussevit mänguks üles anda kuni 7 päeva möödas pole.
Kommentaar
-
Algselt postitas Drogba Vaata postitustOkei. Hea küll. Kui Seria As on üks juhtum, siis meil on neid viimaste aastate jooksul veidi rohkem. Aga Viljandi juhtumit ja Kaljut ma väga ei võrdleks. Viljandi lihtsalt ei andud mängijat üles. Küll aga võiks näiteks Eris olla nii arenenud, et ei lasegi Gussevit mänguks üles anda kuni 7 päeva möödas pole.
Kommentaar
-
Demidov läks laenuga või permanentselt? Kui viimast, siis ma taaskord ei mõista Kalju poolset loogikat.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustDemidov läks laenuga või permanentselt? Kui viimast, siis ma taaskord ei mõista Kalju poolset loogikat.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar