Algselt postitas billy t
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas käbi Vaata postitustno sa oled levadia fänn kah aga ma olen nüüd kalju fänn nagunii pool viljandi mängijatest varsti seal
ja mõned siin foorumis veel kinnitasid suure suuga, et mingi klubi fännamine ei olene selle klubi mängijatest, et ega mängijaid ei käida fännamas. no ma ei tea, keda/mida siis veel?!? vahetage kõik nõmme kalju mängijad levadia omade vastu ja ma ka nagu naksti vahetan pooltkaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas billy t Vaata postitustkahju, mulle viljandi fännid täitsa meeldisid
ja mõned siin foorumis veel kinnitasid suure suuga, et mingi klubi fännamine ei olene selle klubi mängijatest, et ega mängijaid ei käida fännamas. no ma ei tea, keda/mida siis veel?!? vahetage kõik nõmme kalju mängijad levadia omade vastu ja ma ka nagu naksti vahetan poolt
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustMeil üsna mitu Levadia taustaga mängijat Kaljus ju....kaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas LittleGreenDevil Vaata postitustvõtke Kink siis saate mind ka
Kommentaar
-
Algselt postitas LittleGreenDevil Vaata postitustma siis olen ka hinges teiega aga füüsiliselt levadiaga
Kommentaar
-
Algselt postitas willane Vaata postitustkuidas Brasiilia poistele tänane lumine mäng meeldis? märtsi alguses võib neid sama saatud oodata.
aga nats muigasid küll kui aus olla...
Kommentaar
-
Algselt postitas mölakas Vaata postitusthomme pärnus ootavad ka lumehanged...
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustTallinnas päike paistab, lumi on läinud.... Kopa ja Kraanaga pärnu poole
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar