Algselt postitas Martin
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMa nägin täna öösel unes, et kalju tuli meistrikatel üldkokkuvõttes kolmandale kohale.
Loodetavasti ma selliseid õuduseid rohkem ei näe
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustJõudsin Tallinna. Märkasin reklaami. Meeldiv. Keerles.
Koht: Viru keskus. See on ka hästi valitud. Võib-olla on mujal ka.Parem võita kolmas koht kui kaotada finaalis esimene
Kommentaar
-
nõmmekatel siis laupäeval kõva lahing Soomes, natuke vastastest kah, kui tohib
GrIFK - vaieldamatult kõige kõvem mees on neil treener - Tiittanen endise Allianssi peatreener ning ka juhendanud maakoondist. Satsist rääkides, siis tegemist on valdavalt noortega, kes eelmine aasta võitlesid ennast välja esiliigasse. Üks ohtlikumaid mehi on kindlasti endine HJK ründaja Jon Poulsen.
Lisaks mängivad noortekoondises veel mõned GrIFK mängumehed, üks tuntuimatest keskväljamees Värttö.
Lühidalt kõik ja edu Kaljule!
Kommentaar
-
Algselt postitas #33 Vaata postitustTäna hommikul seda enam polnd
Kommentaar
-
Algselt postitas #33 Vaata postitustTäna hommikul seda enam polnd
Äkki läks Kaljul juba lahti !!!Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustsu emal läks lahti.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustHoopis su pruudil läks kui me tal Alvini ja Raimoga külas käisime
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustsina, raimo ja alvin suudate kolmekesi ainult rongi mängida....Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.
Kommentaar
-
Algselt postitas willane Vaata postitusttuli ammu-ammu Eestisse, sest sai Inglismaa liigas vigastada. Liigas mängimine tagas talle eluaegse kindlustuse, kui ta ei saa mingil teatud tasemel enam mängida. siis tuligi Eestisse, kuna Eesti liiga on piisavalt amatöörlik ja madal, et kindlustus säiliks. Algul tahtis minna TVMK-sse, siis Levadiasse. aga tase ei olnud see, mida oodati. Siis mängis kuskil madalamas liigas ja hakkas Levadia noortetreeneriks. lühidalt
Where did you get that crap from?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar