Algselt postitas CD7
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas Litmanen37 Vaata postitustei no punkt kirjas.....see on põhiline....ja kerge fännide intriig ka asja juures....nagu päris
poliitilne võit
JOEEEEIA JHAKLLJU!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustAh tookord olime kõik Levadia fännid ja kargasime püsti kui Kostja poole väljaku pealt värava lõi.
Kommentaar
-
kopeerin oma flooora teema posti siia kah. mõtelge, rohelised klähvitsad!!!!
kuidas tegelikutl oli!!!! joptvaju matt.. kui sa oled möllu keskel, siis loomulikult kuuled oma möllu rohkem.. kui teleris kommentaator ka ütles, et kalju fännid on igatahes flora omadest palju lärmakamad... ja kõik, kes teleri vahendusel mängu jälgisid, kuulsid seda ise ka.. kaamera oli väljaku teises otsas ja võtis heli mõlema jaoks võrdselt, seega loll jutt flooooora hvännidelt!!! ma ei ütle, et flora fännid sitad olid, aga kalju omad olid kindlalt häälekamad. aga jah.. mis mõttega üldse arvamust avaldada, kui niikuini ei usuta. türademaa ja usa.
Kommentaar
-
Algselt postitas R10 Vaata postitustKalju fännid, kas teil hooaja jooksul mõned uued laulud ja hüüded ka tulevad?
Muidu tore, et viitsite ja tahate valjuhäälselt toetada. Lihtsalt ära tüütavad need samad hüüded ja laulud, mis on nii koondisel kui Floral...
Uus klubi, võiksid ka uued laulud tulla"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustOlid täitsa uuemaid laulegi, lihtsalt jube raske laulda, kui kõigil ennem mängu hääleid läinud. Fänlus oli kõva, mõlemad olid head! Aga brandisco teeb küll Flora fännidele häbi, tõsimeeli. Aga laupäeval võtame veel 3 punkti.Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Algselt postitas ALEKOK Vaata postitustKui palju muidu arvuliselt Kalju fänne kohal oli?
Kommentaar
-
Algselt postitas Silver Vaata postitustKuulge, mis lugu see vaheajal mängis. Hip-Hop, selline pasunad olid teemas.. käis koguaeg: tutututututututu jne. Jubehea oli, aga ma ei tea esitajat ega laulu nime. Päästke mind hädast!
Tuvastajale 2 õlut.
Väga hea, Silver. Soccerneti trennis annad mulle need kätte.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar