Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
tegelikult nii palju kui diskor kohapeal peale mängu muusika valiku kohta küsis ja talle väga hea ütlesin, siis lubas teine kordki d'n'b'd mängida aga kohe kui meelde tuleb või homme kui esiliigat vaatama lähen saab uuritud
"The more we sweat in training, the less we bleed in battle"
tegelikult nii palju kui diskor kohapeal peale mängu muusika valiku kohta küsis ja talle väga hea ütlesin, siis lubas teine kordki d'n'b'd mängida aga kohe kui meelde tuleb või homme kui esiliigat vaatama lähen saab uuritud
Heiki, tahad minu õlled endale saada?
Ma ju ütlesin, et Skibadee - Tika Toc ...kui ise panin, siis peaks teadma ka ju
Ma ju ütlesin, et Skibadee - Tika Toc ...kui ise panin, siis peaks teadma ka ju
mul sinu õlledest ükskõik, sel hetkel kui vastust kirjutama hakkasin tuli telefoni kõne ja kui kirja teele sain, olid sa juba ära vastanud, seega mis siin ikka teha
"The more we sweat in training, the less we bleed in battle"
sellepärast ta küsibki julgelt, et ei joo ja teab, et silveri käest ei saa elusees õllesid kätte... teeb ühiskonnale teene... keegi ei pea pettuma ja tal pole midagi kaotada suurepärane diil.
sellepärast ta küsibki julgelt, et ei joo ja teab, et silveri käest ei saa elusees õllesid kätte... teeb ühiskonnale teene... keegi ei pea pettuma ja tal pole midagi kaotada suurepärane diil.
Kommentaar