Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kas eilne mäng oli nii super et keegi mängu ei kommenteerigi siin?????? Just vaatasin lindist mängu ja ma arvan et kui Aurelio tahab sinna tipu poole saada siis on just temal väga palju tööd teha. Juba see taktika mis oli valitud tundus sobivat vaid ühele mehele, Nunesile, teised olid kas kergelt segaduses või lihtsalt ei tundunud sobivat. Kaks mängijat jäi veel silma, Haavistu ja Tükk. Haavistu eksis mitmetes olukordades. Tükk mängis hea mängu kuid Tükk on võimeline suurepäraselt mängima ning tema ja Nunes võiksid ja peaksid olema Kalju vedajad.
Ole hea saada meile oma CV peatreeneri kohale vaatame selle heameelega üle
Oli nii absurd mu jutt, et oli vaja nii kohe vastata või ei suutnud tõesti ise näha et see 4-5-1 ei sobi selleks et tulla soovitud top 1 koha peale??? Või ei suuda mängust midagi rääkida, näiteks kasvõi seda et ise nii ei arvand sest see ja see ... Ma uskusin juba et Kaljust tuleb korralik jalgpalliklubi aga vast hakatakse keskenduma sellele et saaks pidu panna ja väljaku ääres karjuda roppusi ja tossu õhku lasta.
Oli nii absurd mu jutt, et oli vaja nii kohe vastata või ei suutnud tõesti ise näha et see 4-5-1 ei sobi selleks et tulla soovitud top 1 koha peale??? Või ei suuda mängust midagi rääkida, näiteks kasvõi seda et ise nii ei arvand sest see ja see ... Ma uskusin juba et Kaljust tuleb korralik jalgpalliklubi aga vast hakatakse keskenduma sellele et saaks pidu panna ja väljaku ääres karjuda roppusi ja tossu õhku lasta.
Kallis sõber, esimene mäng meistriliigas ja 1:1 viik 80 miljon eek suuruse eelarvega klubi vastu kes on kindel kulla pretendent ütleb mulle, et meil pole põhjust sinu arvamusega kaasa minna.
Ja me ei mänginud 4-5-1'te vaid 4-2-3-1 süsteemi. Ja veel seda, et iga mäng ei ole ühesugune, Flora vastu otsustas treener nii minna ja miinimum eesmärk sai täidetud. Ja Käbi või mis sa oled, miks sa nii kibestunud oled? Vaatame hooajalõpus millisel kohal keegi on ja kui palju üks või teine meeskond pidutsenud on... Kas sa oled mõne jalgpalluri naine, et sa kõike nii täpselt tead?
no ma pakun et eks treeneritel ole kõigil omad stiilid. gettu tundub lihtsalt nati .. hmm ... kangekaelsem...
Kallis sõber, esimene mäng meistriliigas ja 1:1 viik 80 miljon eek suuruse eelarvega klubi vastu kes on kindel kulla pretendent ütleb mulle, et meil pole põhjust sinu arvamusega kaasa minna.
Ja me ei mänginud 4-5-1'te vaid 4-2-3-1 süsteemi. Ja veel seda, et iga mäng ei ole ühesugune, Flora vastu otsustas treener nii minna ja miinimum eesmärk sai täidetud. Ja Käbi või mis sa oled, miks sa nii kibestunud oled? Vaatame hooajalõpus millisel kohal keegi on ja kui palju üks või teine meeskond pidutsenud on... Kas sa oled mõne jalgpalluri naine, et sa kõike nii täpselt tead?
Võtsin mängu linti et saaksin vaadata ilusti kõik üle ja jalgpallifoorumis arutada sellest mängust kah natukene, et ei oleks ainult kalju teemas sponoritest ja söögist juttu. Minu meelest juhtus mängus paljugi ja sealt on väga palju analüüsida ja vaadata kui sa arvad, et Kalju jalgpall pole arutamist väärt siis las jääb. Mulle isiklikult meeldisid väga paljud mängijad ja ma usun et kui Aurelio teeb kõvasti tööd ja lapib auke on tema ootused ja lootused täiesti reaalsed.
Kommentaar