Algselt postitas vincent
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas brandisco Vaata postitustTasuke eilse mängu kohta veel ära mainida, et Juha Hakola, Martin Reim, Sergei Mošnikov, Martin Vunk ja Siksten Kasimir mängisid palavikuga ja Allas oli poolvigane..see küll ei ole suur õigustus viigiksGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
...nii head atmosfääri pole kaua aega eestikatel - seda enam et talvel ja hangedevahelisel ajal - ammu olnud. Mäng oli nagu oli - kohati tundus nagu IV liiga aga II p.a. juba jalgpallimoodi. Kaljukatest meeldis Nunes, Maasing ja Teever, aga Barnwelli võiksite küll Kalju II üle delegeerida Kuna olin täpselt keskjoone juures siis võin öelda et see rivaliteet kes rohkem karjus või kuulda oli jagunes 50/50 täpselt võrdseks... ise lootsin palju ettereklaamitud Kalju supportersgrupilt mingeid uusi laule/viise/sõjahüüdeid aga jah, need nagu ikka juba 10...15 a. vanad ja kohandatud...aga see pole ka oluliseim - küll nad tulevad!
Endise nõmmekana ning kuna üks mu väga hea semu seal kaua mänginud jään Kaljule pöialt hoidma ja mine tea - äkki enamatki. Igatahes - tuld & (saba-)karvu!!!RummaBastards!
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustTegemst on vägagi kõva vastasseisuga. Loodan, et ka Sillamäe fännid leiavad tee Hiiule. Ning loodetavasti on mängul taoline atmosfäär, kui karikamängul oli.
Kommentaar
-
Algselt postitas jansa Vaata postitust...nii head atmosfääri pole kaua aega eestikatel - seda enam et talvel ja hangedevahelisel ajal - ammu olnud. Mäng oli nagu oli - kohati tundus nagu IV liiga aga II p.a. juba jalgpallimoodi. Kaljukatest meeldis Nunes, Maasing ja Teever, aga Barnwelli võiksite küll Kalju II üle delegeerida Kuna olin täpselt keskjoone juures siis võin öelda et see rivaliteet kes rohkem karjus või kuulda oli jagunes 50/50 täpselt võrdseks... ise lootsin palju ettereklaamitud Kalju supportersgrupilt mingeid uusi laule/viise/sõjahüüdeid aga jah, need nagu ikka juba 10...15 a. vanad ja kohandatud...aga see pole ka oluliseim - küll nad tulevad!
Endise nõmmekana ning kuna üks mu väga hea semu seal kaua mänginud jään Kaljule pöialt hoidma ja mine tea - äkki enamatki. Igatahes - tuld & (saba-)karvu!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Vahkito Vaata postitustSillamäe fännid? On nad tõesti olemas? Igatahes laupäeval Rakveres polnud küll kahjuks näha ega kuulda.no ilmselt!! peab meeldima!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mephisto Vaata postitustNuh eelmine aasta nad Hiiul käisid ja Sillamäel oli ka ikka mõnda näha...muidugi nende põhitöö oli seal meile keskmist näppu näitamas käia. Samas kaasa nad küll eriti ei elanud. Meie seal nii kümnekesi ikka tegime terve mängu häält.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustNad võiks ikka armeega tulla, oleks põnevam...no ilmselt!! peab meeldima!!
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas LittleGreenDevil Vaata postitustma olen ka nüüd hinges Kaljuga
Kommentaar
-
Algselt postitas LittleGreenDevil Vaata postitustma olen ka nüüd hinges Kaljuga
hea mäng oli laupäeval Floraga tahaks selliseid veel näha :P
Kommentaar
Bottom 300x250