Algselt postitas saun
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas billy t Vaata postitustnii, kas sellisel juhul see, et ma ei ole isiklikult kohanud ühtegi nõmme kalju fänni, tähendab, et neid ei eksisteerigi?!?
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustkust seda ennustust lugeda saab?
Tuleva nädala ennustus:
1% on tõenäosus, et Eesti jalgpalli liiga teine voor küünib esimese tasemele. Mõõdupuid on kaks: mängude tasavägisus ja vaadatuima kohtumise publikuhuvi. Üleeile tejti kaks viiki, kolmal puhul sai üks meeskond üheväravalise võidu. Sel laupäeval on vastamisi neli üsna võrdset paari, kuid Levadia-Vapruse duell rikub pildi. Ja Flora- Kalju 400-pealise vaatajahulgale ei küünita kuskil ligilähedalegi.
Aga palun, tekst on selline.
Kommentaar
-
Algselt postitas dreyd Vaata postitusttegelikult peaksid kõik seal pealinnas oma fännamised rangema pilguga üle vaatama, kes ikka elab lasnas hakkab olema Ajaxi fänn, kes elab Russalkast edasi on Levadia fännid,Lilleküla ja teatud mööndustega Kalamaja elanikud Flora fännid. Nõmmel on asi selge, bussijaama kandist kuni Olümpsini on Kalevi fännid ja ülejäänud toetavad kuni uute korraldusteni TVMK-dno ilmselt!! peab meeldima!!
Kommentaar
-
Algselt postitas billy t Vaata postitustnii, kas sellisel juhul see, et ma ei ole isiklikult kohanud ühtegi nõmme kalju fänni, tähendab, et neid ei eksisteerigi?!?no ilmselt!! peab meeldima!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mephisto Vaata postitustärge kurat jamage...elan lasnamäel aga kohe mitte mingi hinna eest ei vaheta Nõmme Kaljut mõne muu meeskonna vastu ja Nõmmele pole ka kavas kolida lähiajal...
Kommentaar
-
Algselt postitas Mephisto Vaata postitustGetulio peaks ehk Nõmme staadioni hoonesse kolima...
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustNetis pole aga,
Tuleva nädala ennustus:
1% on tõenäosus, et Eesti jalgpalli liiga teine voor küünib esimese tasemele. Mõõdupuid on kaks: mängude tasavägisus ja vaadatuima kohtumise publikuhuvi. Üleeile tejti kaks viiki, kolmal puhul sai üks meeskond üheväravalise võidu. Sel laupäeval on vastamisi neli üsna võrdset paari, kuid Levadia-Vapruse duell rikub pildi. Ja Flora- Kalju 400-pealise vaatajahulgale ei küünita kuskil ligilähedalegi.
Aga palun, tekst on selline.
Mis siis saab kui me tõestame neile, et nad eksivad?
Tasuta õhtuleht igale jalgpalli fännile üheks aastaks?
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitusträäkige parem millal kalju saidile tulevad videotutvustused ning salli tellimine neti kaudu
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustOoo, thanks!!!
Mis siis saab kui me tõestame neile, et nad eksivad?
Tasuta õhtuleht igale jalgpalli fännile üheks aastaks?no ilmselt!! peab meeldima!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Silver Vaata postitustÜtleme siis nii: Iga fänn võtab kaasa ühe jalgpallist kauge inimese.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar