Algselt postitas -Raul-
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Kui oleks võimalik autoga sinna üless mäe peael sõita....oleks ise kah autost mängu passinud. Soojem ja pehmeme iste
Poleks midagi häbenenud kah sest ma olen enda panuse juba välja lunastatud piletite näol korda saatnudjust retain that....
.............evrything u see is hallucination....
...so be prepared.
Kommentaar
-
Algselt postitas -Raul- Vaata postitustAmetlik piletite müük oli 410!!
Mängu komissar peksis segast, võttis lambist mingi arvu 250 (luges vist mäe peal mände hoopis) ja meie käest ei küsinud midagi. Vot tak!!
Ja aia taga oli veel lisaks oma 30 säästupileti omanikku...
410 oli vist piletite müük aga kohapeal ei olnud pealtvaatajaid kohe kindlasti niipalju...
Kommentaar
-
Algselt postitas -Raul- Vaata postitustAmetlik piletite müük oli 410!!
Mängu komissar peksis segast, võttis lambist mingi arvu 250 (luges vist mäe peal mände hoopis) ja meie käest ei küsinud midagi. Vot tak!!
Ja aia taga oli veel lisaks oma 30 säästupileti omanikku...
Kommentaar
-
Algselt postitas Markeca21 Vaata postitust410 oli vist piletite müük aga kohapeal ei olnud pealtvaatajaid kohe kindlasti niipalju...
Kommentaar
-
Soccerisse peaks ka õhtuks Siimu pildid tulema. Tegin isa ka ja imestusin, et kui möödusin piletimüügiputkast siis keegi mind kinni ei pidanud ja piletit müüa ei tahtnud. Soovitan teine kord varem kohale minna ja kindlasti saate teiegi tasuta mängule
Mängust niipalju, et Kalev andis ruumi ja Kalju seda ka ära kasutas. Ma saan aru, et Barnwell mängib tugevatega põhis, kuid miks panna puujalga mängu kus on ka vaja ründes midagi teha.
Palju möla oli ka ML satsi kohta. Tänage siis Vitalit, et ta teile kaks väravat ehitas.
Mikk peab ka natuke kohtunike käekirja õppima. Kotterile ei tohi kunagi midagi vastu öelda. Isegi mitte seda, et tal paksud kodarad all on.
Kommentaar
-
Algselt postitas CD7 Vaata postitustkohtunikule tohivad aint fännid kottiDA... ka 7 mängijaga oleks ära teinud .... kohtunik seebiks
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustsaab üldse seitsme mängijaga väljakule?Kapten Trumm
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustSoccerisse peaks ka õhtuks Siimu pildid tulema.Nõmme Uskumatud!!!
Kommentaar
-
Säästupileti omanikeks saavad ümberkaudsed elanikud, soovi avaldasid mulle juba Trummi, Külmallika, Lossi ja teiste tänavate esindajad.
Läbirääkimiste tulemusel võivad nad alates järgmisest kodumängust säästusektorisse ilmuda grillahjude, aiamööbli, laste ja koertega.
Saba nimel, kõik nõmmekate hüvanguks!
Kommentaar
-
Algselt postitas -Raul- Vaata postitustSäästupileti omanikeks saavad ümberkaudsed elanikud, soovi avaldasid mulle juba Trummi, Külmallika, Lossi ja teiste tänavate esindajad.
Läbirääkimiste tulemusel võivad nad alates järgmisest kodumängust säästusektorisse ilmuda grillahjude, aiamööbli, laste ja koertega.
Saba nimel, kõik nõmmekate hüvanguks!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar