Puuri paneme kalju tantsutüdrukud..
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Krt peab ennast ka peale järgmist euroopa seiklust Kalju mängule kohale vedama.Palju õnne ülemitmete aastate võidu puhul kõige kõrgemal tasemel.mina juba usun et Kaljul tulla 4 parema hulka on suht jõukohane ja kui veel mõni tõsine mängumees teiega veel liitub siis ei tohiks te kedagi karta ja eks mäng Floraga ja tänane võit Sillamäe üle näita et tegemist ei ole pelgalt Fc Hollywoodiga nagu nii mõnigi siin maininud,vaid tõsise klubiga kel plaanis sekkuda ka medaliheitlusesse.kuigi see hooaeg veel seda kõige säravamat oodata oleks kohatu(kuigi imesi juhtub aegajalt) aga juba järgmine hooaeg oleks see juba asjade loogiline jätk,usun et teil on piisavalt kogenud peatreener kes suudab viia teid läbi raskuste tähtede poole.mina isiklikult loodan et nii mõnigi Roosa Panter saab kutse ka koondisesse ja pean silmas just Teeveri.Edu igatahes ja loodan leida tee Hiiule!!Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustViimane vastus võttis pisara voolama. Sähh sulle jalgpalli.
Kommentaar
-
-
Algselt postitas map Vaata postitustPaistab, et Kalju peab mõtlema hakkama tribüüni suurendamisele, piltidelt on näha, et suur osa seisab, mis on ainult hea märk. Edu Kaljule!
Aga kui natukene ühtekuuluvust arendada, siis pressib ka selle tribüüni peale kolmandiku võrra rohkem jalgpallisõpru ja igat värvi pantreid
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitust.mina juba usun et Kaljul tulla 4 parema hulka on suht jõukohane ja kui veel mõni tõsine mängumees teiega veel liitub siis ei tohiks te kedagi karta ja eks mäng Floraga ja tänane võit Sillamäe üle näita et tegemist ei ole pelgalt Fc Hollywoodiga nagu nii mõnigi siin maininud,vaid tõsise klubiga kel plaanis sekkuda ka medaliheitlusesse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustSa oled väga häid momente tabanud...!!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustKusjuures Ingemari esimese värava pealöögi sain ka pildile, kuid kahjuks pole kvaaliteet just kiita :P
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustOleks väga tore kui neid pilte tohiks ka nõmme kalju kodukale paigutada.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar