Algselt postitas Ragee
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
-
Algselt postitas Ragee Vaata postitusthea et seal S on. muidu ma ei tahaks küll võita.
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustega sa ei võidagi. mina võidan.
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustega sa ei võidagi. mina võidan.
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustKuno võidab ise niikuinii, tal ju omad huvid mängus
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustKuno võidab ise niikuinii, tal ju omad huvid mängus
kurat ma pean nüüd küll trenni minema.
inimesed kallid siin foorumis ja eriti kalju teemas.
Ärge palun istuge arvutis nii kaua! Teil jäävad silmad nii haigeks, ma palun, minge tööle või kuhugile õue eks.
Tsau.
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustjust nimelt!
kurat ma pean nüüd küll trenni minema.
inimesed kallid siin foorumis ja eriti kalju teemas.
Ärge palun istuge arvutis nii kaua! Teil jäävad silmad nii haigeks, ma palun, minge tööle või kuhugile õue eks.
Tsau.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ragee Vaata postitustole selles kindel, et sa ei saa seda särki endale.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustnoh, ta ei peagi 21 olema, võib ka 19.00... ja külmal ajal aitab juba iga tund hilisemaks... isegi 15.00 on parem... 11.00 on paha-paha, isegi esiliiga jaoks....!!!! Arendame jalgpalli ja teeme mängu hommikul kell 04.00 siis on kindel, et keegi ei tule vaatama
ja pärast mängu on aftekas privés jälle
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustnoh, ta ei peagi 21 olema, võib ka 19.00... ja külmal ajal aitab juba iga tund hilisemaks... isegi 15.00 on parem... 11.00 on paha-paha, isegi esiliiga jaoks....!!!! Arendame jalgpalli ja teeme mängu hommikul kell 04.00 siis on kindel, et keegi ei tule vaatamaFC Flora
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar