Tegelt on nii, et kui Kuno kiiresti tribüüne juurde ei eihita (juhul kui te suvel rohkem nõmmekaid statkale ajate), siis karatakse teile kaela, kuna igale pealtvaatajale pole kindlustatud istekohta jms. ohutuseteemad.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas gamer Vaata postitustTegelt on nii, et kui Kuno kiiresti tribüüne juurde ei eihita (juhul kui te suvel rohkem nõmmekaid statkale ajate), siis karatakse teile kaela, kuna igale pealtvaatajale pole kindlustatud istekohta jms. ohutuseteemad.
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustKella keeramine on öösel, ära seda unusta, ikka edasi ja edasi.
Kommentaar
-
Algselt postitas CD7 Vaata postitustah kurat... mis kell on?
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustHuvitav palju Kaljul kulud ühele mängule on?
pole ju paha 400k hooajaga rahva pealt teenida.
mille eest siis näiteks uued tribüünid ehitatakse
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitusttunnike edasi keerati, seega hetkel 12.38
kella ja telefoni pean keerama kuhugi.. ..
Kommentaar
-
Algselt postitas ALEKOK Vaata postitustViitsid äkki mu mälu turgutada ja öelda mis need rekordid olid?Algselt postitas R10 Vaata postitustmind on alati huvitanud, miks enam ei suudeta meelitada mängudele nii palju rahvast kui oli mõni hooaeg tagasi. kindlasti on sel teemal arutletud, aga äkki saaksid mulle öelda, milles asi. kas tõesti ainult selle klubide ühinemise tõttu?
üldiselt ma arvan/loodan, et kui tagasi Tammele kolitakse, siis hakkavad publikunumbrid jälle tõusma.
(vabandust teemavälise jutu eest)
Kommentaar
-
Algselt postitas Peppone Vaata postitustmõned Tartu derbide publikuarvud: 900, 1200, 800, 700 (see viimane kusjuures Annelinnas). mingi mäng Flora vastu: 700 pealtvaatajat. Merkuuri mängul Floraga 2004. aastal 1300 pealtvaatajat.(pole ilmselt kõige pädevam inimene seda lahkama, aga) eks see ühinemine kerge identiteedikriisi tekitas. kaks traditsioonidega klubi lakkasid sisuliselt eksisteerimast, tekkis mingi uus kummalise nimega hübriid. lisaks jooksid pooled mängijad sel ajal minema.
üldiselt ma arvan/loodan, et kui tagasi Tammele kolitakse, siis hakkavad publikunumbrid jälle tõusma.
(vabandust teemavälise jutu eest)
Kommentaar
-
Algselt postitas saun Vaata postitustKäisin ka ühe kolli ajal asja tegemas... aga vaata etvsport.ee, seal tavaliselt on.FC Flora
Kommentaar
-
Viimase mängu pilte : Kalju vs Vaprus
Enamus küll ka soccerneti galeriis üleval, kuid mitte kõik vist.Nõmme Uskumatud!!!
Kommentaar
-
Ei tahaks küll kellelegi varba peale astuda aga publikul ja publikul on vahe ka. 1300 vaikselt istuvat inimest on kena küll aga 400 fännidest kaasaelajat tundub mõnusam. Vaadates telekast Kalju-vapruse mängu leidsin end isegi ootamatult neile kaasaelamast. Ma ei pea ennast kalju poolehoidjaks aga siiski mängitakse ilusat jalgpalli. Ja seda fännamist nähes tekkis endalgi tahtmine seda kõike kohapeal vaadata ja tajuda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Warren Vaata postitustEi tahaks küll kellelegi varba peale astuda aga publikul ja publikul on vahe ka. 1300 vaikselt istuvat inimest on kena küll aga 400 fännidest kaasaelajat tundub mõnusam. Vaadates telekast Kalju-vapruse mängu leidsin end isegi ootamatult neile kaasaelamast. Ma ei pea ennast kalju poolehoidjaks aga siiski mängitakse ilusat jalgpalli. Ja seda fännamist nähes tekkis endalgi tahtmine seda kõike kohapeal vaadata ja tajuda.
540 29. märts Nõmme JK Kalju vs Pärnu JK Vaprus 3:1 (1:0)
410 15. märts Nõmme JK Kalju vs JK Sillamäe Kalev 3:0 (3:0)
400 08. märts Tallinna FC Flora vs Nõmme JK Kalju 1:1 (0:0)
300 22. märts TVMK vs Nõmme Kalju 0-1
Peaks olema neli enim pealtvaatajaga mängud need.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar