Algselt postitas Eugen
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustjah, oleks huvitav teada et palju telku taga oli vaatajaid.
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustmitteametlikel andmetel 17.884
-----------------------------
MT!!! Kalju kotti!
Kommentaar
-
Algselt postitas LittleGreenDevil Vaata postitustPalju inimesi Laupäeval Tartusse lähevad ?
Mul on küll plaan sinna jõuda :Pjust retain that....
.............evrything u see is hallucination....
...so be prepared.
Kommentaar
-
Seoses publiku arvuga staadionil, ei ole küll kusagilt enam andmeid võtta kuid minu teada ametlikult mahutab pärnu kalevi stata mingi 2500 marti ja meenub Pärnu Levadia ajad kus tribka oli puupüsti täis. Kindlalt ol vähemalt 2000 marti hooajal 2002 Flora vastu ja kevadel ja suvel transi vastu kah. ma katsun mõned vanad pildid üles otsida digitaliseerida ja siia kusagile üles panna!
Aga laupäev oli väga vahva! Ma siin ise mõtlen, et kui kalju pärnu tuleb mängima (17 juuni kui ei eksi) võiks fännide vahel ühe mängu korraldada!?
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustNing Nõmme peaks Maagilt võidu võtma. Muidugi ju, sellest me ei räägigi.
Hejja Kalju!
----------------
MT!!! Kalju kotti!
Kommentaar
-
Algselt postitas reix Vaata postitustSeoses publiku arvuga staadionil, ei ole küll kusagilt enam andmeid võtta kuid minu teada ametlikult mahutab pärnu kalevi stata mingi 2500 marti ja meenub Pärnu Levadia ajad kus tribka oli puupüsti täis. Kindlalt ol vähemalt 2000 marti hooajal 2002 Flora vastu ja kevadel ja suvel transi vastu kah. ma katsun mõned vanad pildid üles otsida digitaliseerida ja siia kusagile üles panna!
Kommentaar
-
Õppige lugu selgeks (kohendada võib ka) ning viisi leiab alt
Hiiu väljakul on jalkapidu
see toimub siin igal õhtul
noorte kehade vallatust plats on täis
ja higiste meeste lõhna
nurgas roosendab roosa panter
keda lokkides lontkõrv fännab
roosa panter teeb meele nii rõõmsaks
et võtaks või järjekordse võidu
värava taga on vastaste fännid
keda meie ei kuule
roosa panter kas tahaksid veel
lüüa ühe kolli
aastaid tagasi Hiiu murul
küllap mäletad pantripoiss niigi
hüüdsid häälekalt sinagi
kaljukindlalt meistriks
juba olid sul sallid kaelas
hääl kui armastusrongil katkev ja kähe
juba siis näisid üdini põnevil
kui platis poole samud viisid
ent aastaid veedetud Hiiu murul
mis möödunud nii rõõmsalt
ühe kolli möödudes veel
sa hüüdsid kähedal häälel Kalju
vastased teesklevad niigi
et ei karda nad Kaljut
sa triblad vastaste vahelt
nagu heal päevil ikka
mängu lõpuni rõõmu muigel
uut põlvkonda hullutad nüüdki
aga hommikul nelja ajal ärevus sees
mis skooriga nüüdki
see võit meile tuleb.
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitusthttp://www.sloleht.ee/index.aspx?id=273303
Suur tõenäosus on et Kalju ikkagi saab ainuliidriks. Ega sinna palju vaja ei ole et flora ja levadia viigi teeksid. On neid ennemgi nähtud.
Ning Nõmme peaks Maagilt võidu võtma. Muidugi ju, sellest me ei räägigi.
Hejja Kalju!
Reaalsus on mõistagi selline, et Kalju saab laupäeval oma esimese paranka kirja. Isegi kaua on jopanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustTegelikult ei peagi Flora ja Levadia viiki mängima. Kui Flora võidab napilt, siis peab Kalju veidi suuremalt võitma ja ongi nad liidrid. Kui Levadia võidab napilt, siis on Kaljul veits raskem liidriks tõusta. Siis ei tõuse Kalju küll ainuliidriks, aga see ongi juba liiast.
Reaalsus on mõistagi selline, et Kalju saab laupäeval oma esimese paranka kirja. Isegi kaua on jopanud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar