320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas Markeca21 Vaata postitust
see oli kll hea nali ma arvan et meid on seal lp vähemalt 46tk kellel on kalju sall kaelas nii et kes meist sina siis oled ...
SOBIB?????I`m not scared of dying, I just dont want to
Kommentaar
-
Algselt postitas Markeca21 Vaata postitustSaba nimel ; Tammeka imeb ! (Y)
vot nii on 6ige ! tartu on normaalne koht sellel pole häda midagi aga tammeka vut see imeb !
Kommentaar
-
Algselt postitas CD7 Vaata postitustno ma olen seal elanud niiet mulle sobib minu variant ka.
Kommentaar
-
Algselt postitas vpiigo Vaata postitustMa olen see kutt kellel on juuksed nagu Karlssonil(yldse mitte vabast tahtest vaid sõbrad tegid nalja) Ja ülejäänud riided jumala valged.
SOBIB?????
minu poolest sobib,kui tartlastel mingi nokkimis tuju tekib siis leiavad nokitava kiiresti yles...
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustMeil käib saba trukiga kinni, kui ära tuleb saab tagasi panna
kuno jutt jumala õige aga asi selles et meie saba ei saa lihtsalt keegi endale ega ära tõmmata ja trukkima ei hakka ka meid keegi vaid trukime meie !Last edited by Silver; 04.04.08, 16:50.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ivarios Vaata postitustkas keegi oskab infot jagada et kas oleks veel uks vaba koht bussis?
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustMeil käib saba trukiga kinni, kui ära tuleb saab tagasi panna
Aga mis sellesse artiklisse puutub, siis jah, ajakirjaniku töö on ju asjale valgust heita ja inimeste jaoks informatsiooni koguda. Lihtsalt noh, Kalju fännina esimene reaktsioon on ikka kaitsesse asuda.
Parim oli muidugi see
Kui kallid need brasiillased siis on?
Väga kallid.
Igatahes tänase suhtes hoian pöidlaid peos, sest ise Tartusse ei jõudnud
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar