ei väga nauditav mäng oli...kalju ründas ka siis kui olid 2:2 viigi kätte saanud...mitte ei läinud 11 mehega kaitsesse...tänud ka Levadiale hea mängu eest...see viik oli vägagi võidu maitsega
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustMina isiklikult ei usu nii suurt väravate sadu. Ma arvan pigem 2-2 või Kalju võit 2-1.
Korralik tulemus selles seisus muru väljakul.
KAS KOHTUNIK LASI LEVADIA MEESTEL JÕULISEMALT MÄNGIDA KUI KALJU OMADEL??? Minu meelest lasi, aga ma pole erapooletu selles küsimuses ka.
Kommentaar
-
Algselt postitas Silver Vaata postitustTore on see, et Levadia - Kalju mängul käis rohkem rahvast, kui terve vooru ülejäänud kohtumistes kokku!Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustRene Kaas kindlalt "Man of the Match".
Ning mäng oli äärmiselt nauditav. Ainuke asi milles Kalju Levadiale alla jäi oligi see kuramuse kokkumäng. Viimased 10 minca olid ikka väga ründav jalka. Sellise mängu nimel võiks juba nii mõndagi ära teha
Kohtunikega on nii nagu need on.....mitte just kõige paremad (ok ma ei valeta endale.....äärmiselt kehvad on lood). Kahjuks ei ole ka paremaid võtta. Alati ei ole võimalik seal t mängijate keskelt kah kõike näha. Hea näide oli see Kägo kollane kaart. Võite nüüd mind kohe silmi kontrollima saata....aga ma jään endale kindlaks, mida nägin. Kägo isegi ei puudutanud Levaadia mängijat, poiss ise kukkus....ning koheselt, poole rullumise pealt oli pill lahti. Ning nigu nägi kaarti oli püsti ning juba omal kohal tagasi. Nu kamoon....
Pealtvaatajate suhets.....minu arist oli see küll praegu rekord.just retain that....
.............evrything u see is hallucination....
...so be prepared.
Kommentaar
-
Levadial lugesid pealtvaatajaid Lilto turvamehed, seega ei ole see number küll õige, reaalne pealtvaatajate arv oli 700-800 või enamgi, Kadrioru poolne väiksem tribüün oli triiki rahvast täis, suuremal tribüünil loendasin 100 inimest. Kindlasti selle hooaja publikurekord! Ja heameel tõdeda, et enamus olid Kalju sallidega.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mephisto Vaata postitustnad üldse oskasid lugeda või tõmbasid loosiga mingi lipiku kus oli 500 kirjas??
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar