Algselt postitas CD7
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Nagu ma hooaja alguses mainisin, on Säästusektor kuum koht ja selle ristiisana realiseerime fännide rõõmuks järgmiseks kodumänguks ka piletimüügi sinna. Säästukasse saate tulla oma lamamislinadede, rannatoolide ja kas või vana sohvagaga. Ka võite grillid ja koerad kaasa võtta ja piknikut pidada.
Kommentaar
-
Nunez jooksis palliga kiiremini kui Transi mängijad ilma selleta, Nunezi kiirus oli vapustav tänases mängus, aga kurat 1 oleks võind ikka ära lüüa
minu arust on Kägo väga hästi hakkama saanud seni Maasingu asendajana, kartsin hullemat seisu. Tubli poiss Kägo
Olu kannaks oleks old hooaja värav
Kommentaar
-
Viik Narva Transiga peaks olema väga hea saavutus, kuid miskipärast olen üli pettunud. Nii palju oli võimalusi, mida realiseerida, Narva oli nii mannetu, Dubõkin oli hullem kui naine ning kohtunik oli nii kehv.
Kuigi kohtunik ei rikkunud tänast matši ning midagi saatusliku ei sooritanud (õnneks), siis vaatamata sellele oli vile kehvavõitu.
Ma tean, et jube hea on kritiseerida seda tänamatut ametit ning ise on kõvasti parem teha asja korrektsemalt. Kuid ma kulutan iga nädal terve oma laupäeva sellele mängule, kõik nädalapäevad oodates seda üht närust matši ning selle eest ma soovin saada korrektset mängu.
Ma tean, et ma ei ole normaalne, kuid see võistkond tähendab mulle liiga palju, et olla rahul sellega, mida siinsed kohtunikud pakuvad.
Ja kõik soovitajad, ei, ma poleks parem kohtunik ning ei tee ka seepärast neid näruseid pabereid, sest neid omandada võib igaüks, kuid vilstada iga üks ei oska.
Vabandused kõikide kohtrunike suunas, kes tundsid ennast puudutatuna, ma mõistan, et te teete seda oma suurest armastusest vuti vastu ning selle eest müts maha.
Ja seda, et kui Felipe Meistriliiga parimaks mängijaks ei valita, siis on midagi väga valesti. Nii tehnilist-kiiret mängijat pole Eesti kõrgliigas veel nähtud ning arvatavasti ka mitte teistes Balti riikides.
Jube kahju, et tal on tekkinud kramp, mille tõttu ta ei suuda oma võimalusi realiseerida, kuigi neid tekib ohtralt. Sellegipoolest on ta siin üks parimaid ning loodetavasti saab Viljandis püssi lahti.
Ja Viljandisse hakkame esmaspäevast bussi orgunnima, me vajame medalit!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar