320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Nõmme Kalju

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

See, et mõni siin rassismiteema välja toob, jääb küll tema enda südametunnistusele. Sellest pole keegi sõnagagi rääkinud, jutumõte on hoopis teine olnud.

Aga et päris teemaväliseks ei läheks, siis tunneks huvi, et kuidas Mäeorg on paremal äärel võrreldes Barnwelliga? On vähe teravam? Barnwell jättis küll suhteliselt lahja mulje. No mida sa tahadki saada mehest, kes eelmine hooaeg oli II liigas FC Concordia Audentese ridades ja ei mänginud sealgi esimest viiulit.
    "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
      Grammatikas pole nagu asi vaid sa võiksid ka vahe enter nuppu kasutada.
      Koolis nimetati seda uuelt realt ja taandreaga. Tee proovi
      Taandreaga alustatakse uut mõtet, kulla inimene. Tee nüüd väike eksursioon tagasi oma kooliaegsetesse grammatikaraamatutesse.
      "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
        Aga et päris teemaväliseks ei läheks, siis tunneks huvi, et kuidas Mäeorg on paremal äärel võrreldes Barnwelliga? On vähe teravam? Barnwell jättis küll suhteliselt lahja mulje. No mida sa tahadki saada mehest, kes eelmine hooaeg oli II liigas FC Concordia Audentese ridades ja ei mänginud sealgi esimest viiulit.
        Transi vastu mängis ta teise poolaja väga hästi välja. Korralikult töötas - tipp-topp.

Kommentaar

Minu maitse järgi Barnwell kyll ei mängi ka ... tundub küll lahja jah suht tihti.

Koondise kohta niipalju et vahet pole kus sündind jne aga jama on ikkagi lugeda koondise mängijate nimekirja ja pooled nimed on vene nimed .... Olgu siis juba 1 Brass ka nimekirjas ...

ma muidugi vale inimene sõna ka võtma, Eesti koondise mänge pole ühtegi näind ise :P

Kommentaar

seda jah, et kui venelased on, siis miks mitte ka brasiillane.
            aga kui tegemist on Eesti koondisega, rahvuskoondisega, tunduks justkui loogiline, et seal mängivad eestlased.
            ja mängija seisukohast - klubi klubiks, aga kui jutt rahvuskoondisest, siis ma usun, et iga mängija tahaks ikkagi oma riiki esindada - riiki, mida ta oma südames oma kodumaaks peab. see on umbes nii, et ah, oma kodumaa rahvuskoondisesse ei saanud, eks lähen siis mõne teise riigi omasse.
            samas ei ole ma jalgpallur ega tea - võib-olla on ükskõik, kus Sa mängid, peaasi, et mängid.

nii et ma olen ka sellel seisukoha, et parem, kui ta jääb Nõmme Kaljusse, i love him there

Kommentaar

multikultuurne kuid siiski eestlastest koosneb meie koondis
              ja nimi ei ütle veel ära mis rahvusest inimesega on tegu.

Kommentaar

Fotod: Catherine Kõrtsmik

Kommentaar

Algselt postitas LittleGreenDevil Vaata postitust
                  multikultuurne kuid siiski eestlastest koosneb meie koondis
                  ja nimi ei ütle veel ära mis rahvusest inimesega on tegu.

Issand, sa näed, aga ei mürista!!!
                  Hoia oma suu kinni, siis ei paista sa nii rumal välja!!!
                  Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                    et Reinu hääl ainukeseks ei jääks, siis rahvuse ja kodakondsuse eristamise suhtes on tal tõesti õigus. muidu ei saa aga Reinu küsimusest minagi aru - nahkpea ütles ju selgelt - "Eestis sündinud kodanikke" - seega ei anna miski alust arvata, et eesti venelased tema arvates koondisesse ei sobi.
                    parandan veidi oma mõttearendust rahvuse kohta.. (oh olen mina ikka pikatoimeline küll - süüdistan siinkohal oma ugri-mugri juuri)

nimelt, kui otsustame rahvust vanemate jägi, siis.. asi läheb absurdseks. võtan enda näite - mu ema poolsed vanavanemad olid läbinisti mitte-eestlased (ingeri-soomlased) ja ei rääkinud eesti keelt. ema on aga terve oma elu elanud eesti keskkonnas, nagu ka mina. nüüd kui võtta, et igas eestalses on kindlasti tilgake võõrast verd, siis peab seda olema ka minu isa poolt ja see tähendab, et minus on alla 50% eestlase verd, mis tähendab, et.. ma olen ikka puhas sisserännanu.
                    ja nüüd ma tahan näha inimest, kes julgeb kahelda selles, kas mina või mu ema pole eestlased. seega ei saa rahvuslikku kuulumist vanemate järgi võtta - kõik oleneb ikkagi sellest, kelleks sa ennast ise pead, seega eestis sündinud ja eesti keele- ning kultuuriruumis kasvanud brasiilia juurtega eesti kodanik on arvatavasti sama palju eestlane, kui suvaline teine inimene kes ennast eestlaseks nimetab.

kõik, minu poolt enam offtopikut ei tule, samas mis on kalju teemas offtopik?
                    BVB - Vaprus

Kommentaar

a: kunstlikult kodakondsuseid jagada selleks, et keegi koondises mängida saaks on vale ja nii kaugele ei jõua!
                      b: kui mõni sportlane on näiteks abiellunud või mõnel muul viisil legaalselt ja põhjusega omandanud uue riigi passi, elab selles riigis, maksab makse ja tahab selle riigi eest võistelda, siis andku minna ja siin ma ei näe mingit probleemi.
                      www.jkkalju.ee
                      www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Kohe-kohe hakkame registreerima ennast Viljandi bussi peale, keiss on taoline, nagu Tartusse minnes. Olge valmis!

Kommentaar

Nõmme fännid - nüüd iga päev ETV spordiuudiseid vaatama iga päev peaks peale uudiseid tulema Lisaaja promo, kus teie fännid kõvahäälselt laulavad muidugi võib see tulla ka teistel aegadel tulla, aga see koht peaks enam-vähem kindel olema

Kommentaar

kinnimakstud reklaam?

Kommentaar

Algselt postitas Eugen Vaata postitust
                              kinnimakstud reklaam?
                              Töö kannab vilja lihtsalt, promome ühte saab ka teine reklaami.

Lisaks veel naermist: http://www.ekspress.ee/2008/04/20/me...omaks-muutuvad
                              Viljandisse minek.

Kommentaar

Kuno!
                                Varsti juba 5000 postitust täis! Mis seekord rahva meeleheaks paned vennale kes täistabamuse postitab?
                                Ma tuleks selle sexi roosa särgi järele.. läheb kostüümiga jõle hästi kokku
                                "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
                                www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Working...
                                X