Algselt postitas hacker12
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas hacker12 Vaata postitustolen vist juba oksendamiseni öelndu, et Kaljul pole tippu asja - ehtne liiga keskmik, kes tänu Teeverile elabAlgselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Vaatan siin eilse mängu linte läbi...ükskõik kui palju ma edasi-tagasi ei keri ja uuesti vaatan aga mina ei näe küll põhjust, miks see värav ei võinud lugeda!
Igatahes väga kummaline otsus kohtunikult."Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustEsitasin ainult viisakalt küsimuse ja ei kinunud.Kahjuks ei suuda (taha) keegi asjaga kursi olevatest inimestest mulle vastata.Samas ma ei lootnud ka eriti, et keegi suvatseb vastata. Edu Kaljule igatahes!!!
Sinule vpiigo või saladuskatte all öelda, et tõenäoliselt olen sellel hooajal käinud rohkem meistrikate mänge vaatamas kui sina.I`m not scared of dying, I just dont want to
Kommentaar
-
Algselt postitas vpiigo Vaata postitustNo kui ma olen puudunud ühelt Kalju mängult siis kõige rohkem ühel mngul oledki sa rohkem käinud-kui sa just mitmes kohas korraga ei oska olla-Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustVõi vaatan hoopis kella 14.00 mängu ära ja siis sõidan kella 17.00 mängu vaatama.sigpic
It's all about Football, Football and Nothing else.
Kommentaar
-
Algselt postitas elBiD Vaata postitustKuidas Kaljukad ise siis 17 aastase Salvador Vasquezi mängu kommenteerivad? Ise mängu ei näinud kahjuks, aga kuidas muidu rahul olete?
Kahju jah, et 0-0 . Vastupidiselt hacker12'le arvan ma, et just Kalju võiks tippu tõusta.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustelame näeme oksendamine pole kellelegi kasuks tulnud!
Kui oled palju napsu võtnud ja siis oksendad korraliku suutäie, siis hakkab kohe parem.
Sama on ka siis kui oled haige ja paned samuti ühe suutäie okset- kohe hakkab parem.
Pigem on ikka nii, et oksendamine teeb ainult headInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas käbi Vaata postitustKuidas Vasqueziga yldse on, kas ta on kaljuga pikaajaliselt lepinguga seotud või on miski kraft foods vms, kes teda toidab, või miski muu variant veel?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar