millal Tükk jälle mängida saab ?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustKas keegi arvab, et Kaljul on jube kergelt tulnud kõik?
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustNeed punktid on küll suht kobinaga tulnud jh ;D .
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustMillest ma ilma jäänud olen?
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustsarap ütles eile, et kalju vastu saab raske olema.... katsu sa meeskonda pidurdada, kui nii hea hoog sees on.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustGetulio ja Sarap on hetkel stereos ja arutavad kohvitassi taga kumb õhtul Lindaga tantsima läheb
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustTuleb põnev mäng .Kalev on viimastes mängudes tõusvat joont näidanud ja Kalju vajab võitu nagu õhku ,et vähemalt pronksiheitluses püsida. Oleme kohal!
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustsarap ütles eile, et kalju vastu saab raske olema.... katsu sa meeskonda pidurdada, kui nii hea hoog sees on.
Eluaegse nõmmelasena hoian muiudugi Kaljule pöialt, aga... Püüan mitte liigsesse optimsmi kalduda... Õige fänni puhul on see muiudgi ainuke viis käituda, nii,et ma saan aru.
Kommentaar
-
Algselt postitas Aramis Vaata postitustKas mitte see hoog pole just raugemas ja vormikõver liigub hetkel allapoole. Selge, et liiga tagaotsas olevat ja seega madala moraaliga klubi kodus vastu võttes võib sellesse liikumisse pöörde tuua, kid selgelt on see ka Kalevi jaoks hiilgav võimalus jalad alla saada.
Eluaegse nõmmelasena hoian muiudugi Kaljule pöialt, aga... Püüan mitte liigsesse optimsmi kalduda... Õige fänni puhul on see muiudgi ainuke viis käituda, nii,et ma saan aru.
Baarid on avatud varsti ja lipud lehvivad!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar