320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Nõmme Kalju

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas morsk Vaata postitust
    äkki härra tehva või mõni muu tark asjapulk oskab öelda, kes, mismoodi ja mille alusel muudab selle mäenõlva nimega säästutribüün tasuliseks? mitte, et mul oleks midagi piletiraha maksmise vastu, aga sportlikust huvist niisama tahaks teada, kas tegemist on siis tõesti hiiu staadioni alla kuuluva maalapikesega. ülbitsevad kommentaarid stiilis "on kahju siis maksta vä" jne palun endale jätta, tänks
    Kui maa on eraomandis, siis omanik võib seaduste piires teha mida soovib, piirata ala lindiga ja küsida viibimise eest raha sealhulgas. Aga kui see maalapp on näiteks KOV oma, siis pole niisama küll ilmselt võimalik piletiraha küsida.

Kommentaar

Algselt postitas Darren Vaata postitust
      Kui maa on eraomandis, siis omanik võib seaduste piires teha mida soovib, piirata ala lindiga ja küsida viibimise eest raha sealhulgas. Aga kui see maalapp on näiteks KOV oma, siis pole niisama küll ilmselt võimalik piletiraha küsida.

Küll Kuno juba teab kuidas Nõmme LOV moosida.
      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
        Küll Kuno juba teab kuidas Nõmme LOV moosida.
        Ilmselt ikka teab. Kahju muidugi, et maa riigi omandis pole, Reiljani Villu aegu oleks saanud ilmselt kogu ümbruskonna vahetada kolme ruutmeetri mädasoo vastu kuskil Obi-nizza kandis.

Kommentaar

Algselt postitas Darren Vaata postitust
          Ilmselt ikka teab. Kahju muidugi, et maa riigi omandis pole, Reiljani Villu aegu oleks saanud ilmselt kogu ümbruskonna vahetada kolme ruutmeetri mädasoo vastu kuskil Obi-nizza kandis.
          Sellised teemad võiks siiski soccernetis välja jätta. Need ei sobi siia ja pealegi meie õigussüsteemis ei saa kedagi ennem süüdi mõista, kui see ei ole tõendatud ja kohtus süüdi mõistetud.

Kommentaar

Aga tahaks ikka teada mis naljavend seal Hiiu staadionil diktoriks on?

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust
              Aga tahaks ikka teada mis naljavend seal Hiiu staadionil diktoriks on?

See on Kaldma Tom.
              Mu arust on ta veel lisaks Kalju abitreener.
              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                See on Kaldma Tom.
                Mu arust on ta veel lisaks Kalju abitreener.
                Kas tohib küsida kui vana ta on?

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust
                  Kas tohib küsida kui vana ta on?
                  Ei oska kommenteerida.
                  Eks ta üle 60 ole.

Kommentaar

Tompa on jube vahva sell. Minu meelest parim diktor meistriliigas.

Kommentaar

Algselt postitas Silver Vaata postitust
                      Minu meelest parim diktor meistriliigas.
                      duubeldan!

ülimuhe vana on!
                      olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
                        Selle säästutribüüniga on minu meelest selline lugu ,et ilmselt paljud lähevad sinna kuna staadionil pole lihtsalt ruumi. Olen ka ise seal metsa all istunud ja sealt on palju parem vaade kui isegi staadioni tribüünilt.
                        Oleme ausad, staadioni tribüün on väikseks jäänud. Teist poolaega jälgisin olude sunnil püstijalu kusagilt vahekäigust kust midai eriti ei näinudki.Vedas et koogutasin just siis kui värav löödi. Nii ,et vaevalt kõik koonerdavad.
                        Ma näeks ideaalis Hiiu staadioni sellisena.
                        1. Täielik ümberehitus puhtaks jalgpallistaadioniks
                        2.Kunstmuru asemel pärismuru
                        3 Jooksuradade asemel ,kahel pool katusega tribüünid
                        4.Ühte otsa mahub ilmselt väiksem kunstmuruga väljak või sisehall , nagu Kotka staadionil.
                        Kõik on õige,Kalju on välja kasvamas Hiiust juba praegu.Ja ideaalis Hiiu staadionit näha pole vaja,las ta jääb samasuguseks.Kaljule on varsti vaja oma keskust,kui nii edasi läheb.Nii vägev klubi sinna ära ei mahu,seda enam,et kergejõustiklased ei ole absull huvitatud ainult jalkast.
                        Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas viirus Vaata postitust
                          Sellised teemad võiks siiski soccernetis välja jätta. Need ei sobi siia ja pealegi meie õigussüsteemis ei saa kedagi ennem süüdi mõista, kui see ei ole tõendatud ja kohtus süüdi mõistetud.
                          Janno, kas sina või?

Kommentaar

pritsul on ju oma metallitööde firma !
                            tellige talt mingid prügikastid ! mingid kergemad mis ainult kokku keevitad ja siis prügikoti sisse paned ja ongi valmis ! viskad need sinna säästu tribüüni u 5-7 tk ja ongi asi korras..ei ole vaja mingit koristus firmat !

Kommentaar

Kas Arruda homme mängib muidu?

Kommentaar

Algselt postitas Kuti Vaata postitust
                                Kas Arruda homme mängib muidu?
                                SELLELE SAATE VASTUSE HOMME
                                www.jkkalju.ee
                                www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Working...
                                X