Algselt postitas morsk
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas Darren Vaata postitustKui maa on eraomandis, siis omanik võib seaduste piires teha mida soovib, piirata ala lindiga ja küsida viibimise eest raha sealhulgas. Aga kui see maalapp on näiteks KOV oma, siis pole niisama küll ilmselt võimalik piletiraha küsida.
Küll Kuno juba teab kuidas Nõmme LOV moosida.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKüll Kuno juba teab kuidas Nõmme LOV moosida.
Kommentaar
-
Algselt postitas Darren Vaata postitustIlmselt ikka teab. Kahju muidugi, et maa riigi omandis pole, Reiljani Villu aegu oleks saanud ilmselt kogu ümbruskonna vahetada kolme ruutmeetri mädasoo vastu kuskil Obi-nizza kandis.
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustAga tahaks ikka teada mis naljavend seal Hiiu staadionil diktoriks on?
See on Kaldma Tom.
Mu arust on ta veel lisaks Kalju abitreener.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustSee on Kaldma Tom.
Mu arust on ta veel lisaks Kalju abitreener.
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustKas tohib küsida kui vana ta on?
Eks ta üle 60 ole.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Silver Vaata postitustMinu meelest parim diktor meistriliigas.
ülimuhe vana on!olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustSelle säästutribüüniga on minu meelest selline lugu ,et ilmselt paljud lähevad sinna kuna staadionil pole lihtsalt ruumi. Olen ka ise seal metsa all istunud ja sealt on palju parem vaade kui isegi staadioni tribüünilt.
Oleme ausad, staadioni tribüün on väikseks jäänud. Teist poolaega jälgisin olude sunnil püstijalu kusagilt vahekäigust kust midai eriti ei näinudki.Vedas et koogutasin just siis kui värav löödi. Nii ,et vaevalt kõik koonerdavad.
Ma näeks ideaalis Hiiu staadioni sellisena.
1. Täielik ümberehitus puhtaks jalgpallistaadioniks
2.Kunstmuru asemel pärismuru
3 Jooksuradade asemel ,kahel pool katusega tribüünid
4.Ühte otsa mahub ilmselt väiksem kunstmuruga väljak või sisehall , nagu Kotka staadionil.Kapten Trumm
Kommentaar
-
Algselt postitas viirus Vaata postitustSellised teemad võiks siiski soccernetis välja jätta. Need ei sobi siia ja pealegi meie õigussüsteemis ei saa kedagi ennem süüdi mõista, kui see ei ole tõendatud ja kohtus süüdi mõistetud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuti Vaata postitustKas Arruda homme mängib muidu?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar