Algselt postitas Kuno
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
"The more we sweat in training, the less we bleed in battle"
http://runplus.wordpress.com
"Fitness is a battle, welcome to the front line"
-
Algselt postitas marika123 Vaata postitusttäiega jama on, tahaks juba järgmist mängu vaatama minna.. imelik, kui nii pikk paus sees on
edit: Saharov mängis Tulevikus siiski vasakäärt.
Kommentaar
-
Ja ka Floras mängis Saharov enamasti siiski vasakul äärel. Aga noh, Kaljus on see paremäär üsna problemaatiline, seega Saharov sobiks sinna ehk tõesti. Vasakäär on Felipe Nunesi poolt kindlalt hõivatud."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas sosku Vaata postitustHuvitav, et mõned fännid siin kurdavad, nagu ei saa mängu vaatama minna. Täna mängis Kalju-II Sõle statkal Dünniga ja võitis A. Kõlu väravast 1:0. Kaljul muidu suur fänniarmee, aga väljaku äärest kostis vaid sihvkakrõbinat. Kummaline käitumine teie poolt mitte minna duubli mängule kaasa elama (seda enam, et mängiti Tallinnas).
edit: Saharov mängis Tulevikus siiski vasakäärt.
Ja minul jäi alles teine duubli mäng vahele, esimene oli Trans II-ga Narvas.
Ning kui me ise leiame, duublil olulised mängud ning vajalik, pole probleemi, ajame suure armee kokku ning teeme ka vastavalt häält. Täna polnud mäng parima asukohaga kohas ( minu jaoks) ning samuti oli ilm sant.
Kommentaar
-
Mario, palju meid põlisesse eesti linna Narva ka minemas on?
Olen varsti kilu varaste vabariigist tagasi, siis teeme selle hullu plagu ka ära"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas PETSINHO Vaata postitustMario, palju meid põlisesse eesti linna Narva ka minemas on?
Olen varsti kilu varaste vabariigist tagasi, siis teeme selle hullu plagu ka ära
Kommentaar
-
Algselt postitas hacker12 Vaata postitustigav on, kirjutaks ka midagi
kirjutan siis seda, et Nõmme Kalju tahab sel hooajal meistriks tulla
Kommentaar
-
Algselt postitas hacker12 Vaata postitust5.kohaga euroopasse ei saa
et see on minu arvamus hooaja lõpust, võimalik et jääte veel allapoole
Kommentaar
-
Algselt postitas viirus Vaata postitustTammekast oleme ikka eespoolkogu mu noorus möödub foorumis
Kommentaar
-
Algselt postitas hacker12 Vaata postitustJah, aga me ei tee endal Pealtnägija saates marki ka täis
Narva on kindel minek, lähme võtame oma 3 punkti ja sõidame heas tujus tagasi.
Kommentaar
-
Algselt postitas hacker12 Vaata postitustSel aastal siis kohtub eesti klubi (TVMK ? Trans?) Intertoto sarjas Leedu klubiga (kellega ?). Mäng toimub 21.06 või 22.06 Leedus.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar