Iroonia või mitte aga nad tegid oluliselt kõvemat häält kui tribüünil viibinud Viljandi fännid.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas vpiigo Vaata postitustIroonia või mitte aga nad tegid oluliselt kõvemat häält kui tribüünil viibinud Viljandi fännid.
Aga igatahes hea, et on olemas ka vastasfännid, olgu siis säästukal või mitte!
Aga nüüd paneme Viljandi sejataha ja keskendume laupäevale mis on TOTAALNE MAIUSPALA!
Saab näha mis puust me seekord olema Levadia vastu!
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustKas tribüünidel, siis olid Viljandi fännid? Ma nagu ei näinud. Seal säästukal oli kamp tydrukuid kes hingest Tuleviku poistele kaasa elasid. Keegi oleks võinud nad ikka,siis omade juurde tribüünile kutsuda, oleks koos nati kobedam olnud ju
Aga igatahes hea, et on olemas ka vastasfännid, olgu siis säästukal või mitte!
Aga nüüd paneme Viljandi sejataha ja keskendume laupäevale mis on TOTAALNE MAIUSPALA!
Saab näha mis puust me seekord olema Levadia vastu!I`m not scared of dying, I just dont want to
Kommentaar
-
Algselt postitas Silver Vaata postitustAndrus & tüdrukud on valmis!
........
Flaier ootab printimist!Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustKas tribüünidel, siis olid Viljandi fännid? Ma nagu ei näinud. Seal säästukal oli kamp tydrukuid kes hingest Tuleviku poistele kaasa elasid. Keegi oleks võinud nad ikka,siis omade juurde tribüünile kutsuda, oleks koos nati kobedam olnud ju
ja polnud seal Hiiul ka kõik perfektne, esimeste asjadena tulevad meelde puuduv mängukava ning kohutav (ja vali) muusika. ma tõin eile mängule kolm inimest, kes pole varem jalgpalli staadionil vaatamas käinud. nad teadsid, mis meeskonnad mängivad, kuid kava oleks neile küll abiks olnud. ja diktor oli ka pehmelt öeldes veider jne. me ei saanudki kohapeal aru, kes need väravad üldse lõid.
teie ajate oma asja ja meie oma, seega meie halvustamine ei ole küll vajalik.Viljandi Tulevik on meie endi kätes!
Kommentaar
-
Algselt postitas mikk Vaata postitustKas Hiiul jalgrattaga staadionile lastakse? (Nagu Arenal vähemalt meistriliiga mängude ajal.)
Kommentaar
-
Algselt postitas toonetikas Vaata postitustsee, et teil on trummid ja rohkem rahvast, et tee meid halvemateks fännideks, nii et ei ole mõtet üldse mõnitada, onju!?
ja polnud seal Hiiul ka kõik perfektne, esimeste asjadena tulevad meelde puuduv mängukava ning kohutav (ja vali) muusika. ma tõin eile mängule kolm inimest, kes pole varem jalgpalli staadionil vaatamas käinud. nad teadsid, mis meeskonnad mängivad, kuid kava oleks neile küll abiks olnud. ja diktor oli ka pehmelt öeldes veider jne. me ei saanudki kohapeal aru, kes need väravad üldse lõid.
teie ajate oma asja ja meie oma, seega meie halvustamine ei ole küll vajalik.
Kommentaar
-
Algselt postitas mikk Vaata postitustKas Hiiul jalgrattaga staadionile lastakse? (Nagu Arenal vähemalt meistriliiga mängude ajal.)Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas toonetikas Vaata postitustsee, et teil on trummid ja rohkem rahvast, et tee meid halvemateks fännideks, nii et ei ole mõtet üldse mõnitada, onju!?
teie ajate oma asja ja meie oma, seega meie halvustamine ei ole küll vajalik.Kapten Trumm
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar