Homme koguneme siis 17:30 Stereos!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Ei ole mõtet vaimutseda, võibolla inimene pole ennem mängul käinud ning tahab selle vea parandada. Sellise suhtumisega me rahvast statale küll rohkem ei saa.
Aga jah, nagu igal üritusel on ka Nõmme Kalju kodumängul pilet, vastavalt nii siis. Sooduspilet 25-, flaieriga 40- ning muidu 75 eeksi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Evu Vaata postitusthomme tulen paugutan poolajal roosale puumale seljataha ühe palli, mis auhinnaks on? ja sooduspilet kehtib millegi ettenäitamisel?
arvatavasti teeme red bulli kui saab. sooduspilet on pisikestele jõnglastele, sa oled selle juba ületanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustEi ole mõtet vaimutseda, võibolla inimene pole ennem mängul käinud ning tahab selle vea parandada. Sellise suhtumisega me rahvast statale küll rohkem ei saa.
Aga jah, nagu igal üritusel on ka Nõmme Kalju kodumängul pilet, vastavalt nii siis. Sooduspilet 25-, flaieriga 40- ning muidu 75 eeksi.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustÜsna kirves hind,klubi tahab rikkaks saada ve,et saaks Brasse veel sisse osta
Nad on Kalju mitte Abja ja seepärast ka pilet.
Ajan end ka sellele kõige igavamale mängule kohale
Kahjuks eestimees ei tule
Millal uusi täiendusi platsile oodata on?Aug alguses?
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitust'
Nad on Kalju mitte Abja ja seepärast ka pilet.
Ajan end ka sellele kõige igavamale mängule kohale
Kahjuks eestimees ei tule
Millal uusi täiendusi platsile oodata on?Aug alguses?Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustega Levadia TVMK jne ei ole ka ABJA,ometi on piletihinnad madalamad.
See rahajutt on üldse naljakas, arvestades seda kui madalad piletihinnad meil tegelikult on, selline asi ei tohiks küll segada kellegi mängul käimist.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustHomme koguneme siis 17:30 Stereos!
Kommentaar
-
Algselt postitas meelis989 Vaata postitustnu ma arvan õpilastele või siis lihtsalt ka jalgpalli noortele on 75 ikka päris kallis ! ma ei räägi siin 14 aastastest vaid vanematest , ikka väga kirves !
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar