Kalju väraval tuli kaas pealt?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas Ramm Vaata postitustTra ma ei või 38 minutiga 1-5 Rene Kaasil tuleb unetu ööOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustMnjaaa kuus kolli lasta endale,seda kui sul üks mees väljakul rohkem
Aga 1-7 on kohutav seis..
Kommentaar
-
Kalju tänane mäng oli küll minu arvates üpris nulli lähedane. Platsi kõrvalt vaadates jäid silma ainult mõned mängijad , Teever , Leetma ja Tšegodajev. Leetma tegi täna tõsti palju tööd polegi ammu tema juures sellist mängimist näinud. Tšegodajev väga andekas noor mängija ja tegi päris kõvasti tööd vasakul äärel. Teever lõi oma kolli ära ja paar tükki jäi veel löömata. Seda sära pole nagu kaljus mis oli esimeses ringis, kui mängiti kõigiga üpris hästi. Aga no see kõik on lihtsalt minu arvamus
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustkauaks neid fännegi enam on.... haip on ka kuidagi väiksemaks jäänud.. paljud lubatud asjad tegemata... kipub tavaliseks eesti asjaks see kõik vaikselt minema....Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustkauaks neid fännegi enam on.... haip on ka kuidagi väiksemaks jäänud.. paljud lubatud asjad tegemata... kipub tavaliseks eesti asjaks see kõik vaikselt minema....
Mänguliselt on kõik ju tegelikult Kalju jaoks normaalne seni. Või kas tõesti keegi arvas, et Kaljul täna on üldse võimalust Flora vastu? See pole ju hooaja avamäng märtsis enam. Siin ilmneb lihtsalt klassivahe profimeeskondade ja amatööride vahel. Natuke hakkas Kaljust isegi kahju täna, et see puur ikka nii täis taoti, aga no mis sa hing teed.
Tabelit vaadates on tegelikult kõik ju okei. Arvestades seda pessimismi nii paremalt kui vasakult (kukuvad välja, saavad enamuse käest lutti). Kalju on kindla koha leidnud tabelis ja minuarust vägagi viisaka debüüthooaja kohta. Seda, et nad medalite eest võitlevad, seda pasundasid ainult Kalju tulihingelised pooldajad, aga see polnud minu silmis küll kunagi mingi teema. Tiivad lihtsalt ei kanna nii kõrgele. Veel."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Häbi! Tõesti oli täna häbi Kalju poolehoidja olla. Sellist mängu enam küll näha ei taha. Mõned mängijad peaks peeglisse vaatama, sest nii pole mõtet jätkata. Ja sellise mänguga ei ole väärt me ei mingit Balti liiga ega Euro kohta, õnneks. Aga hea on see, et asi saab ainult paremaks minna ning Kalju fännid ei kao kuskile, üritame toetada meeskonda nii võidus kui ka kaotuses. Täna oli lihtsalt Flora parem ja kui pmst iga löök on sees, siis ei olegi miskit teha.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar