Algselt postitas Kurat
Vaata postitust
Ma ei ütleks ,et asi nii hull oli nagu keegi juhuslikult sama perekonnanime kandev reporter kirjeldab.
Ainuke mida ma ise tauniksin oli suitsetamine tribüünil aga need mõned üksikud ropud sõnad ,mis keegi karjus ja samas omade poolt kohe ka hukka mõisteti ei rikkunud minu meelest üldpilti. No ja fakkoff ,kui mõned fännid üksteisele keskmist näitasid. Mida see seltsimees siis sealt otsima tuli.? Mingu vahtigu siis ma ei tea võrkapalli äkki. Ma ei tea Eestis eriti ühtegi palliala ,kus vastasmeeskonna fännid üksteist palavalt armastaks.Olgu see siis korvpall ,käsipall rääkimata kõigi alade kuningas jalgpallist. Igatahes sõbrad Shweitsist olid väga rahul ja ütlesid ,et neil on liigamängudel sitaks hullem olukord ja ilma kakluste ja pollaritega kähmlemise ei pääse kunagi.
Publik paneb rahulikult tribkal kanepit ja kõik on häpid. Õlut juakse samuti ohtralt.
Ühesõnaga ütleks tollele onklile ,et ära vingu nii palju ,kui tahad rahus istuda siis kobi säästrusektorisse mändide alla või vali omale mõni rahulikum spordiala ,kus aega haigutada ja ringi vahtida.
Olukord Hiiu staadionil oli täiesti talutav .
Kommentaar