kas keegi oskab mind valgustada, miks see nädalavahetus, laupäeval, 06.09.08 mäng ära jääb, tavaliselt ikka kaljul ju laupäeviti mäng:S
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustIse imestasin üldse et mäng sellisel kellaajal toimub,kas tõesti on sealsed valgustid nüüd siis niivõrd head?
Aga loodetavasti saab mäng ikka peetud ning ei olnud tühja see pikk sõit, soovijad võivad kesklinna kella 3-ks lilledega vastu minna
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustOotame veel põnevaid sündmuseid, mingid jubedad retsid pidid kah statal lõugama.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Kalju 3:0 juhtimas ja mäng vist lõpetati ära, sest mingi viiendat korda kadus valgus ära. Selline asi võimalik ainult siin
Kui lood tõesti nii, sisi päris huvitav, kas Kalju peab veel võtma ette kolme tunnise sõidu sinna ja tagasi, et asi lõplikult ära vormistada? Vnoh veits vähem sõidab.
Kommentaar
-
Algselt postitas mazz Vaata postitustJa veel rohkem infot siit
Kommentaar
-
Ma ka ei saa aru kus see vääramatu jõud on?
See kui staadionil korgid vastu ei pea pole kohe kindlasti vääramatu jõud. Lihtsalt elektrikud on lollid olnud. Miks peaks Kalju sellise rumaluse pärast veel kord Tartusse sõitma?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustreeglite järgi peaks mängu uuesti alustama..
Uibolehe sõnul otsustatakse katkestatud kohtumise saatus ametlikult homme-ülehomme ning viitas eelnevatele sarnastele juhtumitele, kus mängu on hiljem jätkatud.
"Kui tegemist oli vääramatu jõuga, mistõttu ei olnud võimalik kohtumist jätkata, siis ütleb tavapraktika seda, et mäng mängitakse hiljem lõpuni sellest kohast alates, kust see katkestati," selgitas ta..
Nii juhtus ka näiteks 2006. aasta hooajal Maag Tammeka ja Pärnu Vapruse vahelise Meistriliiga mänguga, mis katkestati abikohtuniku vigastuse tõttu 60. minutil ja mängiti lõpuni poolteist nädalat hiljem.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar