Algselt postitas IndrekL
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
-
Algselt postitas willane Vaata postitustjah, soojus ja mugavus on need, mis kossusaali selle hellitatud eestlase meelitavad ...
Kommentaar
-
Algselt postitas willane Vaata postitustjah, soojus ja mugavus on need, mis kossusaali selle hellitatud eestlase meelitavad ...
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustmina julgeks arvata, et söögi puudumine küll eriti oluline pole. Pigem ikka korvpallihallide üldine soojus, pole vaja tuult, vihma karta. Näiteks olles Rakveres vahel käinud kossu vaatamas, ei julgeks küll arvata, et keegi seda toitlustamist plussiks peab, kuna rahvast on massiliselt ja seal ootamine ei tasu seda vaeva ära. Võib ju varemgi süüa, või siis hiljem.Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustmina julgeks arvata, et söögi puudumine küll eriti oluline pole.
Raimo, Kuno jm. on foorumis lehekülgede kaupa ideid välja pakkunud ja see on EJL töö need mõtted kokku korjata ja käiku lasta.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustEndiselt ütlen, et kell 14 päeval pole hea aeg publiku jaoks... veel hullem oli 11 hommikul...
Mul isiklikult on ikka üsna keeruline end laupäeval kella 14ks end kodus välja ajada ja ma arvan, et see on raske ka paljudel teistel- vanemad inimesed tahavad perega kodus pannkooke hommikul süüa ja nooremad magavad ennast reede õhtusest peost kaineks
Ja ma ei saa sellest ka aru, et miks kõik vooru mängud peavad ühel ja samal päeval olema. Võiks ju nt vooru huvitavaim mäng olla pühapäeval- hardcore fännid jõuaks mitmele mängule ja kui mõni mees laupäeval ei saa mängu vaatama tulla, äkki siis läheb pühapäeval. Näiteks kui järgmisel nädalavahetusel oleks Kalju ja Flora mäng pühapäeval, siis võib nii mõnigi Levadia fänn Kalju poolt ning Transi ja TVMK fänn (kui neid oleks olemas ) Flora poolt kaasaelama tulla.
Kommentaar
-
Korvi käivad jah inimesed vaatamas sellepärast, et seal on soe, saab istuda, lösutad, mingit näksi ja juua saab ka (erinevaid asju saab osta) ja tundub, et elamus on suurem ja fännid parimad, sest see on sisehall ja see kõik kajab mitmekordselt.
Aga Eesti inimene on samas ka laisk. Ei taha tema oma tähtsat perset jalkastatale vedada, sest õues võib olla külm, mängud võivad jääda väravateta viiki (jne lolle põhjuseid). Nojah, toitlustus mängib tegelikult tähtsat rolli ja publiku tõmbamiseks peab raha investeerima. Aga kuidas, selle jätan teile mõelda.
Kommentaar
-
Esimene asi mida publiku staadionile toomsieks oleks vaja teha: lahti alsta kogu jalkaliidu personal ja välja vahetada juhatus. See ei ole Pohlaku poolt või vastu teema. Mina olen temasse alati pigem positiivselt suhtunud.
Aga praegusel hetkel on persoonid liidus mugavnenud mittemillegitegemisse ning õigustuste otsimisse. Või siis mingisse lollakasse tulekahju kustutamisesse fännidega suhtlemsiel või mingite võlgade üle kemplemisel.
Arutad selle üle, kas toit staadionil toob publiku kohale või mitte on ajuvaba. see on detail, vajalik, aga ikkagi detail. Küsimus ei ole ettepanekute ja ideede puuduses. Siinsamas foorumis on aastate jookul läbi käinud sadu ideid, ettepanekuid ja analüüse.
Ainuke küsimus on juhtimise puudumises. Asjade elluviimises. Juhtimissõnavarast laenates - execution on puudu.Y R A
Kommentaar
-
Algselt postitas Lambimees Vaata postitustaga mis toob koondise mängudele, isegi kui andorra vastu mängitakse, rohkem rahvast kui terve meistriliiga vooru peale kokku??
Vöite mulle ju pahasti ka öelda, aga tühja kah - klubijalgpalli satun vaatama haruharva (ilm peab ikka maruilus olema ning peab mäng peab sattuma aega, kus mittemidagi muud töesti pole teha), kuid koondise mängudele peab minema. Nii lihtsalt on. Pöhjendust ei olegi. Aga mul ei ole ka konkreetset lemmikklubi, seega ehk vabandab välja
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar