kas mingit lastekaitseorganit ei peaks teavitama?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
@ Mexus. kas mitte teie ei öelnud,et Flora ja teiste meeskondade fännid provotseerivad teid tüli norima staadionitel ja pärast mänge? Mäletan ise vga hästi oma kõrvaga kuidas seda ütlete. nüüd vaatan siis seda linki ja ainukesed provokaatorid olete u teie. vaadake,et see asi kätte ei maksasa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kommentaar
-
Algselt postitas mexus Vaata postitustkaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas billy t Vaata postitustхорош, mex ты художник!I`m not scared of dying, I just dont want to
Kommentaar
-
Algselt postitas Elari#3 Vaata postitustEi leia mõtet sellisel kitkumisel üksteisega :S.Ma ei saa aru miks alles nii pisike fänniühiskond peaks omavahel kiskuma.Minu meelest üks parimaid näiteid viisakast fännlusest on Pärnu fännid.Saavad kõigiga läbi ja probleeme väliselt küll pole ju olnud .Tublid Karud
Konflikt tõmbab meedia tähelepanu ja tänu sellele tuleb ka ehk aastate edenedes rahvast juurde.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustAga homme teeme siis ühe toreda klassiekskursiooni Pärnusse. Sõit algab 6.58, kui veel soovijaid, andke märku
kinokino.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustKella seitsmeks rongist välja visatud?"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Tabeliseis kohtadel 4 kuni 6 on ikka väga põnev .Kui Kalju võidab ja Trans kaotab siis läheb Kalju ise neljandaks .Samas on Kalju kaotuse korral isegi Sillamäel veel võimalus Kalju kinni püüda.
Kõige raskem on muidugi täna Transil ,sest võiduga kindlustab Fanera endale pronksi.FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas Elari#3 Vaata postitustEi leia mõtet sellisel kitkumisel üksteisega :S.Ma ei saa aru miks alles nii pisike fänniühiskond peaks omavahel kiskuma.Minu meelest üks parimaid näiteid viisakast fännlusest on Pärnu fännid.Saavad kõigiga läbi ja probleeme väliselt küll pole ju olnud .Tublid KarudThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar