Algselt postitas eestimees
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas LadyPink Vaata postitustmis sulle nalja pakub?
Mulle tundub teema tõsine.
Kommentaar
-
Algselt postitas kriitikameel Vaata postitustJuur ja Oja Pets käsitlevadki tõsiseid teemasid
Kuid tagasi teemale vaadates, mida sina soovitaksid teha?.
Kommentaar
-
Algselt postitas LadyPink Vaata postitustKahju et kedagi vanemat pole piitsutamas, Rein sa ei taha poistele piitsa anda?
Samuti usun, et minu piits nii suuri mehi enam ei paranda. Nad peavad oma laksud ikka ise ja veidi suuremalt saama. Selliselt jätkates seda kaua ootama ei pea. Pärnu reis oli heaks näiteks. Kohati tundub, et nii mõnegi Nõmme Ultra peaeesmärk pole Kaljule kaasaelamine. Pigem on selleks hoopis joomine ja siis lolluste tegemine. Mida suurema lollusega hakkama saan, seda kõvem mees olen.
Mario tundub seal muidu päris mõistlik vend olevat ja las tema kanseldab oma kutsikaid.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas LadyPink Vaata postitustMul on rõõm kuulda seda.
Kuid tagasi teemale vaadates, mida sina soovitaksid teha?
rohkem raha jalgpalli juurde tuua
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMario tundub seal muidu päris mõistlik vend olevat ja las tema kanseldab oma kutsikaid.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustJah, nii need asjad kindlasti ei jää ning muutused on tulemas. Kuid mis siin foorumis sellest ikka nii väga pikalt jahuda, mis tehtud , see tehtud. Loodetavasti jääb taoline juhtum esimeseks ja viimaseks korraks.
Kommentaar
-
Algselt postitas LadyPink Vaata postitustPigem on võimalus olukorda paremini hallata.
Kui fänn on reaalselt fk liige siis 1) info on olemas- kes mis, kuna kõik registreeritud. 2) olles fk liige ning nagu igas teises organisatsioonis tuleb järgida reegleid. (minule ei tundu see eriti keeruline)
Ma leian, et see ei ole just imerelv vaid pigem päästerõngas.
Asjad on ikka vähe rohkem kui natuke kontrolli alt väljunud.
Kahju et kedagi vanemat pole piitsutamas, Rein sa ei taha poistele piitsa anda?
Kommentaar
-
Algselt postitas LittleGreenDevil Vaata postitustma siiralt loodan, et sa lõpetaksid oma halamise ära ükskord
Kommentaar
-
Viimasel ajal JK Kalju foorum sai chatiks.Viirus ja kõik teised kellele midagi ei meeldi või te tahate midagi öelda kellegile mis ei puuduta jalgpalli teemat,siis küsige üksteiselt kontakt andmeid(tel.nr,MSN jne) ja rääkige seal.See foorum ei ole nagu delfi.ee komentaaride leheküljed kus kõik räägivad mida tahavad.Mind nagu tõesti ei huvita mida kasutaja viirus seal teisele kasutajale räägib kui see ei puuduta Kalju jalkat.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar