Algselt postitas PETSINHO
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustMariost ei piisa või?
Aga kui homme võidame, siis järgmisel kodumängul tuled Kuno ja laulad fännisektoris koos meiega ja lööd 90 minutit trummi Tiil?"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas PETSINHO Vaata postitustNo ma räägin... häda pärast käib tema ka
Aga kui homme võidame, siis järgmisel kodumängul tuled Kuno ja laulad fännisektoris koos meiega ja lööd 90 minutit trummi Tiil?
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustNo sa ju tead, et see on ju teada, et ma siis seal fännisektoris järgmisel mängul olen
Aga mis supiga sa mind homme siis kostitad? Frikateli pole vist lootust saada?"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas PETSINHO Vaata postitustMeest sõnast...
Aga mis supiga sa mind homme siis kostitad? Frikateli pole vist lootust saada?
Kommentaar
-
Mina olen küll meeskonna üle uhke, vaatamata kaotusele. Aru ma aga ei saa, kuidas saab üks väravavaht nii ebakindel olla? Viimane kord tegi Levadia vastu supermängu, täna ikka selliseid pirukaid et vähe pole.
Samas Kaalma eriti parem ei olnud. Aga jube valus on kaotada, kui sa terve teise poolajalõpu ründad ning oled väravale nii lähedal.
Aga au meeskonnale ning klubile, kes tegid mõlemad väga hea töö. 800 inimest on jällegi ilus näitaja.
Samas tänasega läks eeldatavalt ka 4. koht, kuid debüüthooajal on ka 5. positsioon väga super.
Ning järgmine aasta tuleme meistriks nvn.
Kommentaar
-
Algselt postitas greystone Vaata postitustEi tule, Flora tuleb Aga Kalju on teine
Aga pigem lõpetame selle hooaja enne ära ning vaatame üle meeskonnad, kes järgmisel aastal üldse konkurentsivõimelise tiimi kokku suudavad panna ning siis jagame tiitli ja medalikohad ära.
Kommentaar
-
Kahju, et täna võitu ei tulnud. II poolajal oli meil ikka palju võimalusi, aga jah... see on jalgpall
Teoreetiliselt on meil 4. koht veel kättesaadav. Kõik jääks Narva teha viimases mängus Tulevikuga ning meie peame kõik mängud võitma.
Kalju:
01. nov -- Narva JK Trans - Nõmme JK Kalju
08. nov -- Nõmme JK Kalju - Viljandi JK Tulevik
15. nov -- JK Tallinna Kalev - Nõmme JK Kalju
Narva:
01. nov -- Narva JK Trans - Nõmme JK Kalju
08. nov -- Narva JK Trans - Tallinna FC Levadia
15. nov -- Viljandi JK Tulevik - Narva JK Trans
Kommentaar
-
Algselt postitas magnisco Vaata postitustKuidas hümn oli?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas Ray Vaata postitustHümn oli täitsa hea! Elamus oli ka hea! Kahju, et ei võitnud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar