Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vaadake YouTube'is huvitavaid videoid, nautige head muusikat, laadige üles originaalsisu ning jagage seda kõike oma sõprade, perekonna ja kogu maailmaga
Järgmine aasta ootan kindlasti Kaljult kohta esikolmikus, KaljuTV´d, mängijatest videoprofiile ja kodukale ka midagi värskendust, uus retro vms. Aitäh meeldiva hooaja eest
endiselt tahaks tellida roosat kalju (v6i musta) mängus2rki, seega ootan kodulehele ka varsti *online* kasti.
Tubli Petsinho. Nõmme Kalju fännid ei sõltu klubist, vaid teevad ise enamasti. Seda näitas isegi suvel korraldatud fänniturniir (Suured tänud Petsile). Klubi juhtukond lihtsalt on piisavalt aktiivne ja tuleb kaasa fännide heade mõtetega. Nõmme Kalju fännid ja klubi teevad koostööd Eesti jalgpalli arendamisel. Mario ja tema kulutused 1 mängu kohta on suuremad kui arvatagi oskaks. Võtke kätte ja hakake ise tegema, korraldama fännide mänge jne, mitte ärge kobisega et see kehvasti ja see on kole. Kui ei meeldi tehke ise paremini.
Head vana-aasta lõppu teile!!!
kuna sinu postitus on nr 7000, siis peaksid sa saama roosa kalju särgi
Kas fännid võtavad meie soome mängudest ka osa?
16 Jaanuar teeme Helsinkis otsa lahti, HJK'ga!
Kuno, aga äkki sa annad teada ka mingid kuupäevad ning kellega veel mängida kavatsete seal soomemaal kellegagi, kasvõi pressiteatena. Mul mingi hetk plaanis selle kuu jooksul ka ise seda riiki külastada, seega miks mitte ka mänge vaatama tulla. )
"The more we sweat in training, the less we bleed in battle"
Kuno, aga äkki sa annad teada ka mingid kuupäevad ning kellega veel mängida kavatsete seal soomemaal kellegagi, kasvõi pressiteatena. Mul mingi hetk plaanis selle kuu jooksul ka ise seda riiki külastada, seega miks mitte ka mänge vaatama tulla. )
Kindlasti teavitame... 16 jaanuaril on HJK ja 23 Lahti kui ma ei eksi.
Paneme kodukale kõik info ülesse.
Kas Kalju Sc Reali 91 mängijaid katsu oma ridadesse kuidagi meelitada?
Teino ju suht potensiaalne tulevane koondislane.
PS! Seda Vapruse ühte mängijat, vist oli mingi Pakk võik ka Kalju testima kutsuda, tundus päris asjalik.
Kommentaar