Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Markus Lukk, endine levadialane, uus Kalju mängija. SC Reali kasvandik, kui ei eksi.
Lukk on jah Tiiduse kasvandik TJK\'st/SC Realist. On kuulunud ka noortekoondisse ning kunagi oli vähemalt oma vanuseklassi raudselt andekaim kiiper, väärt väravavahi on Kalju saanud igatahes.
Silver, ega sa ei oska öelda kas ka Gert Nool on liitumas Nõmme Kaljuga? Teatavasti andis ju Levadia neile mõlemale mingi aeg tagasi vabad käed edasi liikumiseks.
mina igatahes kavatsen hakata nõmmekana Nõmme Kaljut tõsisemalt fännama ja vaikselt ka oma tütreid Kalju fännideks meelitama
tõesti, kui Hiiu staadion muutuks veelgi paremaks (uus murukate, riietus- ja duširuumid ja tribüün) ning koosseis tugevneks vanade kaladega (Sergo, Prins jne) ja areneks edasi ka Kalju noortetöö, siis võib meeskond jääda kindlalt püsima esiliigasse ja miks tulevikus üritada pääsu ka meistriliigasse, kuigi medalikonkurentsist ei ole mõtet unistada
samas kui tribüün saaks valmis, siis ka esiliiga mängud võiksid kohale meelitada mitmesajapealise publikukoori
Tõesti oleks huvitav kui Nõmmele tekiks konkurentsivõimeline meeskond, mille käekäik peaks ju suure tõenäosusega vähemalt nõmmekaid suuresti huvitama ja ega ma usu, et see aint nõmmekatega piirduks
Tore oleks aga ,kelle asemel siis Kaljut liigas tahaksime näha?
Ma küll ei tahaks praegu kedagi välja hõisata ,sest üle pika aja on kõik regioonid üsna korralikult kaetud. Arvestage ,et Nõmme on sisuliselt ikkagi pealinna klubi. Minu arvates on neil Meistriliigast ikkagi veel vara unistada.Saagu enne see staadion ja saagu korraliklt jalad alla ja noored jne . käima. Mõned aastad kindlasti esiliigas. Kui omale noori kohe ei saa siis võib ju teiste klubidega koostööd teha .Eks jälle finantsid määravad.
Kommentaar