Algselt postitas Aadu ja viinad
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas Taniano Vaata postitustMingi hea mäng oli aga 8-0 ei löönd ein
Meil polnud sellist mängijat.
Aga mix ei ole kirjuttud mix ma kollase sain?
oli kll meil ein ! Ragnar (RAX) Ein ! või oled oma endise tiimi kaaslase juba unustanud !?
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustTanel, kõik on ilusti kirjas
Kui sa tead kes 8:0 lõi, anna teada. Mulle öeldi selline nimi..
8-nda värava lõi EIN e rax ! tanel on lihtsalt oma sõbrad ära unustanud !
Kommentaar
-
Algselt postitas don Vaata postitustkle aga miks sa manuali ei loe ?"The more we sweat in training, the less we bleed in battle"
http://runplus.wordpress.com
"Fitness is a battle, welcome to the front line"
Kommentaar
-
Algselt postitas Markeca21 Vaata postitustoli kll meil ein ! Ragnar (RAX) Ein ! või oled oma endise tiimi kaaslase juba unustanud !?
MInu pahaParem võita kolmas koht kui kaotada finaalis esimene
Kommentaar
-
Okei, väga kift pühapäev oli ! Suured tänud flora poolt esindanud mängijatele ja Tarmo Rüütlile, kes viitsisid Kunoga seda palli veeretada. Pantrid on fännimängudes olnud edukad siiani, ja usun, et jätkame seda traditsiooni..
Mul on väga hea meel, et nii palju kogunes toetajaid mõlema poole fännimeeskondadele! Flora võis nautida lausa "täistoetust", mida pakkusid parema tiiva kutid. Absoluutselt suurepäranene efekt! Väga super olite!
Flora fännid, andke andeks minu kriitka nüüd aga aga minu arust oli väga kahetsusväärne seik, kus fännimängu ajal (kiskusite?) lahti Sportland Arena tribüüni toolid ja loopisite neid meie mängijate poole ja pea, et väljakule.
Väga napikas, et mõni meie mängija ei saanud lahti rebitud tooliga pikki piilumist...Ka viina pudeli viskamine väljakule ei olnud väga humaane käitumine
Ja kutid.. üks asi mis eristas teid levadikutest, oli see, et suutsite oma emotsioone kontrollida ja jääda inimesteks aga see, et loopida lapsi kõigi kätte juhtuvaga ja pärast mängu tüli norida... no ma ei tea..."Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustEi noh ,kui kõik minusugused oleksid platsil siis küll ja pärast teeks sinu juures veel lõpupeo
Kommentaar
-
Algselt postitas PETSINHO Vaata postitustOkei, väga kift pühapäev oli ! Suured tänud flora poolt esindanud mängijatele ja Tarmo Rüütlile, kes viitsisid Kunoga seda palli veeretada. Pantrid on fännimängudes olnud edukad siiani, ja usun, et jätkame seda traditsiooni..
Mul on väga hea meel, et nii palju kogunes toetajaid mõlema poole fännimeeskondadele! Flora võis nautida lausa "täistoetust", mida pakkusid parema tiiva kutid. Absoluutselt suurepäranene efekt! Väga super olite!
Flora fännid, andke andeks minu kriitka nüüd aga aga minu arust oli väga kahetsusväärne seik, kus fännimängu ajal (kiskusite?) lahti Sportland Arena tribüüni toolid ja loopisite neid meie mängijate poole ja pea, et väljakule.
Väga napikas, et mõni meie mängija ei saanud lahti rebitud tooliga pikki piilumist...Ka viina pudeli viskamine väljakule ei olnud väga humaane käitumine
Ja kutid.. üks asi mis eristas teid levadikutest, oli see, et suutsite oma emotsioone kontrollida ja jääda inimesteks aga see, et loopida lapsi kõigi kätte juhtuvaga ja pärast mängu tüli norida... no ma ei tea...
Kommentaar
-
Khkhmm härrad.
Flora omadest keegi toole ei lõhkund, need 2 tk vedelesid seal lahtistena juba ennem ja hoidsid vahepeal meie ühte plagu kinni... Kui paaril vennal paarikümnest lõpuks katus külmarohu toetusel ära sõitis ja keegi ühe lendu lasi, siis andke andeks, ei ole hullu tegelikult midagi ju, sest midagi ei juhtunud ja ei pidanudki juhtuma..... Ütlen juba ette ära, Oleks on paha poiss.. Lõpp hea, kõik hea!
Pöidlad püsti kõigile Flora ja Kalju fännidele, kes vaatamata miinuskraadidest enda persed fanaatikutena Lillekülla vedasid. Platsi peale ja platsi kõrvale...
3. MärtsFlora Parem Tiib #1..... Against modern football...
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustkui unustada alko siis mis sinust ja fänlusest alles jääks?FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas Wuppi Vaata postitustet nagu kes peaks manuali lugema, mina või vpiigo. ma ise kasutan kaameral nagunii ainult manual setingut ja automaati ei usalda, kasutusjuhendit kaameral üle 400 lk ja välgul üle 300 lkI`m not scared of dying, I just dont want to
Kommentaar
-
tsill poisid, mis te arvte, et ma ise viitsiks seda manuali lugeda v ??Nõmme BSC OlyBet
www.facebook.com/NommeBeachSoccerClub
www.youtube.com/c/NõmmeBSC
MIND Media Live Streaming services
www.mind.ee
Kommentaar
-
Algselt postitas vpiigo Vaata postitustAitäh Wuppi-ma kyll olen osasid kohti mis rohkem huvi pakuvad uurinud aga tervet manuaali mitte-ja ma ei mõista et kas proffilt ei tohigi nõu küsida??"The more we sweat in training, the less we bleed in battle"
http://runplus.wordpress.com
"Fitness is a battle, welcome to the front line"
Kommentaar
-
/*! elementor - v3.22.0 - 26-06-2024 */ .elementor-column .elementor-spacer-inner{height:var(--spacer-size)}.e-con{--container-widget-width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer{width:var(--container-widget-width,var(--spacer-size));--align-self:var(--container-widget-align-self,initial);--flex-shrink:0}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container{height:100%;width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer{height:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner{height:var(--container-widget-height,var(--spacer-size))}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty{position:relative;min-height:22px;min-width:22px}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon{position:absolute;top:0;bottom:0;left:0;right:0;margin:auto;padding:0;width:22px;height:22px} /*! elementor - v3.22.0 - 26-06-2024 */ .elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-large{font-size:29px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xl{font-size:39px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xxl{font-size:59px}TARTU SAABUB HIIULE 27.07! LOE EDASI /*! elementor - v3.22.0 - 26-06-2024 */ .elementor-widget-image{text-align:center}.elementor-widget-image a{display:inline-block}.elementor-widget-image a img[src$=".svg"]{width:48px}.elementor-widget-image img{vertical-align:middle;display:inline-block} UUDISED VAATA KÕIKI SPONSORID JÄRGMISED MÄNGUD ÜRITUSED VAATA KÕIKI KALJU TV VAATA KÕIKI Something went wrong. It seems like the playlist you selected does not have any videos GALERII VAATA KÕIKI REKLAAM VARSTI AVAME! FÄNNID https://www.youtube.com/watch?v=9vG-tjMjV4g LIITU FÄNNIDEGA PREMIUM LIIGA SPONSORID PEASPONSOR SÄRGISPONSOR KULDSPONSOR HÕBESPONSOR /*! elementor - v3.22.0 - 26-06-2024 */ .elementor-widget-divider{--divider-border-style:none;--divider-border-width:1px;--divider-color:#0c0d0e;--divider-icon-size:20px;--divider-element-spacing:10px;--divider-pattern-height:24px;--divider-pattern-size:20px;--divider-pattern-url:none;--divider-pattern-repeat:repeat-x}.elementor-widget-divider .elementor-divider{display:flex}.elementor-widget-divider .elementor-divider__text{font-size:15px;line-height:1;max-width:95%}.elementor-widget-divider .elementor-divider__element{margin:0 var(--divider-element-spacing);flex-shrink:0}.elementor-widget-divider .elementor-icon{font-size:var(--divider-icon-size)}.elementor-widget-divider .elementor-divider-separator{display:flex;margin:0;direction:ltr}.elementor-widget-divider--view-line_icon .elementor-divider-separator,.elementor-widget-divider--view-line_text .elementor-divider-separator{align-items:center}.elementor-widget-divider--view-line_icon .elementor-divider-separator:after,.elementor-widget-divider--view-line_icon .elementor-divider-separator:before,.elementor-widget-divider--view-line_text .elementor-divider-separator:after,.elementor-widget-divider--view-line_text .elementor-divider-separator:before{display:block;content:"";border-block-end:0;flex-grow:1;border-block-start:var(--divider-border-width) var(--divider-border-style) var(--divider-color)}.elementor-widget-divider--element-align-left .elementor-divider .elementor-divider-separator>.elementor-divider__svg:first-of-type{flex-grow:0;flex-shrink:100}.elementor-widget-divider--element-align-left .elementor-divider-separator:before{content:none}.elementor-widget-divider--element-align-left .elementor-divider__element{margin-left:0}.elementor-widget-divider--element-align-right .elementor-divider .elementor-divider-separator>.elementor-divider__svg:last-of-type{flex-grow:0;flex-shrink:100}.elementor-widget-divider--element-align-right .elementor-divider-separator:after{content:none}.elementor-widget-divider--element-align-right .elementor-divider__element{margin-right:0}.elementor-widget-divider--element-align-start .elementor-divider .elementor-divider-separator>.elementor-divider__svg:first-of-type{flex-grow:0;flex-shrink:100}.elementor-widget-divider--element-align-start .elementor-divider-separator:before{content:none}.elementor-widget-divider--element-align-start .elementor-divider__element{margin-inline-start:0}.elementor-widget-divider--element-align-end .elementor-divider .elementor-divider-separator>.elementor-divider__svg:last-of-type{flex-grow:0;flex-shrink:100}.elementor-widget-divider--element-align-end .elementor-divider-separator:after{content:none}.elementor-widget-divider--element-align-end .elementor-divider__element{margin-inline-end:0}.elementor-widget-divider:not(.elementor-widget-divider--view-line_text):not(.elementor-widget-divider--view-line_icon) .elementor-divider-separator{border-block-start:var(--divider-border-width) var(--divider-border-style) var(--divider-color)}.elementor-widget-divider--separator-type-pattern{--divider-border-style:none}.elementor-widget-divider--separator-type-pattern.elementor-widget-divider--view-line .elementor-divider-separator,.elementor-widget-divider--separator-type-pattern:not(.elementor-widget-divider--view-line) .elementor-divider-separator:after,.elementor-widget-divider--separator-type-pattern:not(.elementor-widget-divider--view-line) .elementor-divider-separator:before,.elementor-widget-divider--separator-type-pattern:not([class*=elementor-widget-divider--view]) .elementor-divider-separator{width:100%;min-height:var(--divider-pattern-height);-webkit-mask-size:var(--divider-pattern-size) 100%;mask-size:var(--divider-pattern-size) 100%;-webkit-mask-repeat:var(--divider-pattern-repeat);mask-repeat:var(--divider-pattern-repeat);background-color:var(--divider-color);-webkit-mask-image:var(--divider-pattern-url);mask-image:var(--divider-pattern-url)}.elementor-widget-divider--no-spacing{--divider-pattern-size:auto}.elementor-widget-divider--bg-round{--divider-pattern-repeat:round}.rtl .elementor-widget-divider .elementor-divider__text{direction:rtl}.e-con-inner>.elementor-widget-divider,.e-con>.elementor-widget-divider{width:var(--container-widget-width,100%);--flex-grow:var(--container-widget-flex-grow)} JÄTKUSUUTLIKKUSE SPONSOR KOGUKONNA PARTNER TOETAJA MEEDIAPARTNER PARTNER HEATEGEVUS LIITU UUDISKIRJAGA
."Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar