Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kui nii mõelda, siis ei saa üldse midagi teha, sest kõik on kulukas... Tuleb leida lahendus kuidas see võimalik oleks ilma, et see kulukaks muutuks
Lootust on...
Ärge unustage palun, et homme, 18.00 Coca Cola Plaza fuajees toimub Nõmme Kalju pressikas ja uute mängijate tutvustus!
Millal siis fänniträni pood tehakse? See oleks ju järgmine samm popinduse poole. Ja roosad vormid oleks kasulik taas kasutusele võtta, et noorte emade ja laste kaudu end kesklinnas reklaamida.
miskipärast arvan ma et see oleks odavam kui päris telepilti toota, sest siis tuleb ju ringhäälingust kanalile litsentsid ja värgid muretseda jne..
netitv puhul vaja kaamerameest ja head netiühendust. saab ka reklaami müüa, sest neti puhul ju vaatajaskond täpselt teada.
Paide Linnameeskond sai ülemineku mängu striimitud, kvaliteet oleks võinud küll natukene parem olla aga asja ajas väga hästi ära, seega ei usu, et see Kaljule suuri raskusi valmistama peaks
Rõshkevitshit loeti aastaid andekaks ,perspektiiviga nooreks ,kes pea-pea murrab ennast Levadia põhisse aga millegi pärast seda ei juhtunud. Tagamaid ei tea , räägiti erinevaid jutte. Mulle endale tundus ,et vennal lõid lained natuke ülepea kokku ja siis enam ei antud võimalust. Eks näis võibolla avaneb Kaljus uuesti ja saab tegijaks ,kuigi väike kahtluseuss jääb mul sisse , sest nüüd on ka Kaljus juba väga kõva konkurents ning kui suhtumisega on probleemid siis jääb ilmselt pingile. Huvitav üleminek igatahes , sellest polnud kuulnudki enne.
Rõshkevitshit loeti aastaid andekaks ,perspektiiviga nooreks ,kes pea-pea murrab ennast Levadia põhisse aga millegi pärast seda ei juhtunud. Tagamaid ei tea , räägiti erinevaid jutte. Mulle endale tundus ,et vennal lõid lained natuke ülepea kokku ja siis enam ei antud võimalust. Eks näis võibolla avaneb Kaljus uuesti ja saab tegijaks ,kuigi väike kahtluseuss jääb mul sisse , sest nüüd on ka Kaljus juba väga kõva konkurents ning kui suhtumisega on probleemid siis jääb ilmselt pingile. Huvitav üleminek igatahes , sellest polnud kuulnudki enne.
Rõškevitš sai piisavalt võimalusi Levadias läbilöömiseks, asi jäi rohkem tema enda taha... mulle meeldib ta mängijana vägagi - hea tehnika, palli valdamine, söödud. loodetavasti saab Getulio tast parima välja pigistatud
Kommentaar