Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Ennist tegi nalja Nõmme Kalju Tallinna Uhkus.
Kui nüüd hakkad ka sina juba vaikselt nalja tegema
Või oskad mulle ka ära seletada kuidas on Nõmme Kalju Tallinna uhkus?
sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Ennist tegi nalja Nõmme Kalju Tallinna Uhkus.
Kui nüüd hakkad ka sina juba vaikselt nalja tegema
Või oskad mulle ka ära seletada kuidas on Nõmme Kalju Tallinna uhkus?
Nagu wuppi siin väga lihtsalt ära seletas-pm nii ongi-Kahju et su silmaklapid sedavõrd kitsad on et ei mõista et yritatakse reklaamiga saada inimesi staadionile.
Fc flora kui yle eestiline jalgpalli hiid võiks ju ennast reklaamida nimega FC FLORA-Eestimaa uhkus või Vaba eesti jalgpalli teerajaja-võimalusi ju mitmeid-midagi tuleb teha mitte niisama istuda ja haliseda kui keegi midagi teeb
Seoses puuduste ja hilinemisega litsentsidokumentide esitamisel määrati JK Kaljule 5, FC Kuressaarele 4,5, FC Florale, Paide Linnameeskonnale ja JK Tulevikule 3, JK Tallinna Kalevile 2 ja JK Sillamäe Kalevile 0,5 miinimupalga suurune rahatrahv.
Esialgu tuleb raha primaarsematesse sektoritesse kulutada.
Huvitav mis puuduste või hilinemistega tegu?
Seoses puuduste ja hilinemisega litsentsidokumentide esitamisel määrati JK Kaljule 5, FC Kuressaarele 4,5, FC Florale, Paide Linnameeskonnale ja JK Tulevikule 3, JK Tallinna Kalevile 2 ja JK Sillamäe Kalevile 0,5 miinimupalga suurune rahatrahv.
Esialgu tuleb raha primaarsematesse sektoritesse kulutada.
Huvitav mis puuduste või hilinemistega tegu?
Hooaja alguses makstud toetused olid lihtsalt media stunt ja nüüd vaja raha tagasi saada, easy.
socceri galeriis on väike valik olemas, ülejäänud peaksid ehk homse või siis tänase päeva jooksul Kalju kodukale ilmuma, minu poolt on need edastatud, millal üles jõuavad näitab aeg... :P
"The more we sweat in training, the less we bleed in battle"
socceri galeriis on väike valik olemas, ülejäänud peaksid ehk homse või siis tänase päeva jooksul Kalju kodukale ilmuma, minu poolt on need edastatud, millal üles jõuavad näitab aeg... :P
Ma ei leia soccerist seda :S
Parem võita kolmas koht kui kaotada finaalis esimene
Kommentaar