Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
sorry vaan, et ma mingi hull jalka fänn pole ja venemaa koondisest ühtegi meest lagedale tuua ei oska
Mulle meeldib endale mängida, kuid vaatamas olen väga väheseid mänge käinud. Nii et tehke piipu ja olge rahulikud
Selgelt on viga ajakirjanikus(kivi siis Martini meeste kapsaaeda), kes esitas valedele inimestele valesi küsimusi andes niimoodi lugejale ebatõese ja mittetervikliku ülevaate kirjutatavast.
sorry vaan, et ma mingi hull jalka fänn pole ja venemaa koondisest ühtegi meest lagedale tuua ei oska
Mulle meeldib endale mängida, kuid vaatamas olen väga väheseid mänge käinud. Nii et tehke piipu ja olge rahulikud
Selle sõna kohta tuleb alati üks mõnus anekdoot meelde:
K:"Kas keegi teab,miks lilliput nudistide klubist välja visatakse?"
Keegi ei tea.
V:"Aga sellepärast,et ta topib liiga palju oma nina teiste asjadesse!"
Selle sõna kohta tuleb alati üks mõnus anekdoot meelde:
K:"Kas keegi teab,miks lilliput nudistide klubist välja visatakse?"
Keegi ei tea.
V:"Aga sellepärast,et ta topib liiga palju oma nina teiste asjadesse!"
Kalju omad käisid täna saunas.aga kuulaks teie endi kommentaare saunas käigu kohta.ja kysimus kas tõesti on Kalju nõrgemaks muutunud?
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Ei tea... hetkel murrame ise ka pead kuidas meil asjad nii kaootilised on...
Õigustada pole midagi, vaatamata pirukatele mida sai tehtud... sellise seisuga alla jääda ei tohi...! Ja omad tuleb ikka ära realiseerida.
Ei tea... hetkel murrame ise ka pead kuidas meil asjad nii kaootilised on...
Õigustada pole midagi, vaatamata pirukatele mida sai tehtud... sellise seisuga alla jääda ei tohi...! Ja omad tuleb ikka ära realiseerida.
Elame näeme.
aga edu ikka nõmmele
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar