Algselt postitas JanK
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
"The more we sweat in training, the less we bleed in battle"
http://runplus.wordpress.com
"Fitness is a battle, welcome to the front line"
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustTabeliseisu vaadates on homme Hiiul üks vooru vingemaid mänge tulemas.
Ei oska kummalegi eelist anda ja seepärast pakun viiki. Kohe hakkan vist Kalju fännide käest saama"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas PETSINHO Vaata postitustMis viigist sa räägid? Lumekoristusest suure kobaga pääsesid, tahad Aadu juures tärkavat muru riisuma hakata?
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustAadu ja Viinad! Nii ,kui väljas läheb + 15. peale nii teeme kohe sinu kokaraamatu järgi ühe korraliku grilli . Kui Kalju homme võidab siis on kast Pärnu Ziguli õlut minu poolt välja pandud.
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustMilles küsimus ! Kõik Nõmmekad on oodatud ,ainult ma ei ole kindel ,et Aadu ja Viinad juurde kõik ära mahuvad.. Teine variant on Säästusektor Hiiul
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustMilles küsimus ! Kõik Nõmmekad on oodatud ,ainult ma ei ole kindel ,et Aadu ja Viinad juurde kõik ära mahuvad.. Teine variant on Säästusektor Hiiul
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustHmm.. Jalgpalli juurde käivad vigastused ja sellised probleemid. Saan aru, et palgad suured meestel aga ega nad ei saa olla ju kunagi terved.. Olgu siis abiks vodoo-nõid või Pendli-Veeliks.
Aga ilm on ilus, kohtume Hiiul!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar