Noo neid U-19mängude pileteid vedeles igal pool maas, mingit kultuuri ei näe ega ei kuule :S
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas Felipe Vaata postitustNoo neid U-19mängude pileteid vedeles igal pool maas, mingit kultuuri ei näe ega ei kuule :S"The more we sweat in training, the less we bleed in battle"
http://runplus.wordpress.com
"Fitness is a battle, welcome to the front line"
Kommentaar
-
Algselt postitas Wuppi Vaata postitustNiih minu poolt väike galerii üles laetud. Ilus päikseline päev ja täitsa nauditav mäng Kaljult. Õhtuks laen kuhugile ka 3st väravast ühe toreda pildi seeria väikse videolõiguna..
Ahjaa mängult lahkudes leitsin teel Nõmme keskusesse paar mängupiletit, kes võtab omaks, et on mingid piletid kaodanud võiks sellest teada anda mulle, mis mängu(de)ga tegemist, siis saakb need soovi korral omanikule ära anda..
Head pildid. Kas kusagil on suurem hulk võimalik vaadata tänasest?
Kommentaar
-
Algselt postitas Hybrid Soldier Vaata postitustKena mäng oli. Kalju domineeris terve mängu.
Lõpus mindi iluväravate löömise peale, kahjuks läks enamus latti
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustHead pildid. Kas kusagil on suurem hulk võimalik vaadata tänasest?"The more we sweat in training, the less we bleed in battle"
Kommentaar
-
Niih aega läks, kuid üht teist vaatamiseks on valmis saanud pisike klipike. Täpsemalt siis tegemist 3:0 värava eeltöö ja selle realiseerimisega. Vabandan kehva valgustuse pärast, kuna olin just objektiivi ära vahetamas."The more we sweat in training, the less we bleed in battle"
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustJa Brasiilia mängu pileti võidab Piletilevist ... - RIGGED GAME!
Samas kui inspekorid ise tõmbavad ka järjest välja Piletilevi pileteid siis pole siin märkugi mingisugusest kokkumängust v ma eitea millest.
Kommentaar
-
Algselt postitas Felipe Vaata postitusttänanegi tõmbaja, Nõmme Kalju legendmängija
ja rigged game ei ole üleliia tõsiseltvõtav rant
C'mon Pussylovers!
Kommentaar
-
Ka minu poolt fännidele tänud... Ilma naljata, see oli selle aasta kõige häälekam kaasaelamine! SUPER!
Kolmapäeval ootab ees selle aasta ehk kõige olulisem kohtumine kus võib selguda meie pääs UEFA sarja... Ma organiseerime bussi neile kes peavad oluliseks, nädalasees Kaljut toetada ja Sillamäele kaasa sõita!
Andke, siis märku kes on tulemas ja sõidame koos Sillamäele!
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustKa minu poolt fännidele tänud... Ilma naljata, see oli selle aasta kõige häälekam kaasaelamine! SUPER!
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustKa minu poolt fännidele tänud... Ilma naljata, see oli selle aasta kõige häälekam kaasaelamine! SUPER!
Kolmapäeval ootab ees selle aasta ehk kõige olulisem kohtumine kus võib selguda meie pääs UEFA sarja... Ma organiseerime bussi neile kes peavad oluliseks, nädalasees Kaljut toetada ja Sillamäele kaasa sõita!
Andke, siis märku kes on tulemas ja sõidame koos Sillamäele!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar