Hoidsid madalat profiili
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustFännidele sügav kummardus, 101 piletit osteti ja aia taga oli vähemalt 50 inimest veel lisaks!
Joss luges vist kokku need 50 kes aia taga olid
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustKui välgu mängul oli sada inimest olnud, siis see mäng oli küll vähemalt viiskümend matsi rohkem. KALJU VÄÄRIS VÕITU, Kalevil polnud ühtegi korraliku võimalust mängu jooksul. Kuno anna poistele rohkem põhjust mängida, peale igat võitu mingi trikk nagu näiteks värvid juuksed roosaks, SOBIB????
Aga jah, väga tore päev oli jälle.
Ainukese pahameelehetke suutis tekitada yks noormees kes oma sita töö tõttu ei suuda taluda seda, et meie kodumängjonksil toimub show ja trall publiku seas.
Ja muide see pennal....SOTSIAALABI LÖÖK oli see..
Kommentaar
-
Algselt postitas LadyPink Vaata postitustMa luban, et ma aitan teda sellel teel (kogemused olemas ju...)
Aga jah, väga tore päev oli jälle.
Ainukese pahameelehetke suutis tekitada yks noormees kes oma sita töö tõttu ei suuda taluda seda, et meie kodumängjonksil toimub show ja trall publiku seas.
Ja muide see pennal....SOTSIAALABI LÖÖK oli see.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust1:1. Mitte kõige hullem. Ja kiidusõnad suurimale Kalju fännile - Rootsi Kunnile. Ise elab Nõmmel, Sillamäele ei taha kolida? Eesti - Vene mängul hoidsid ikka Venele pöialt onju? Hea killu panid ka maha, roosas mängivad naised, miks ma sind tihti siis lilla jopega näinud olen? Kas see värv mitte pedesi ei iseloomusta? Üldse Sillamäe fännid olid toredad, ei tea küll kes, kuid mõned toredad onud otsustasid mind erinevate asjadega loopida. Nõrgad olete...FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustOled noor ja tubli fänn ning saan sinu ägedusest aru. Teatavasti olen ma juba 16 aastat tõsiselt ainult FC Florat toetanud ja ülejäänud klubide osas luba mul omad valikud teha nii nagu mulle meeldib. Minu toetus Nõmme Kaljule piirdub esialgu sellega ,et käin regulaarselt teie kodumänge vaatamas ja ma arvan ,et see on samuti klubile abiks. Nii,et noormees! Võta natuke rahulikumalt
Mulle väga meeldiks kui vastasmeeskondade fännid ennast ka Hiiu Staadionile ajaksid... Siis oleks intriig ja meeleolu veelgi kõrgemal!
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustMa loodan, et Kalju mängud, eriti kodumängud pakuvad ka edaspidi huvi ja meelelahutust. Pulli võib teha niikaua kui meeskond hästi mängib, seega ei saa me kuidagi keskenduda ainult meelelahutusele, arendatakse mõlemat poolt!
Mulle väga meeldiks kui vastasmeeskondade fännid ennast ka Hiiu Staadionile ajaksid... Siis oleks intriig ja meeleolu veelgi kõrgemal!
Naudime mängu ja elamust mis sellest saame.
2Kuno: Teeme ära, ei jää midagi muud yle... hooajalõpukal värvime pea sul ära! Roosaks- siis saame eraldi klaabi weel luua.
Muide millal tatood lähed tegema- MISTER PINK?.
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustOled noor ja tubli fänn ning saan sinu ägedusest aru. Teatavasti olen ma juba 16 aastat tõsiselt ainult FC Florat toetanud ja ülejäänud klubide osas luba mul omad valikud teha nii nagu mulle meeldib. Minu toetus Nõmme Kaljule piirdub esialgu sellega ,et käin regulaarselt teie kodumänge vaatamas ja ma arvan ,et see on samuti klubile abiks. Nii,et noormees! Võta natuke rahulikumalt
Ei, muidugi. Väga tore, et toetad erinevaid klubisi, retsept. Kuid mõtle kas nt Inglismaal oleks selline asi võimalik, et omvahel kohtuvad Arsenal ning Manu. Terve elu Londonis elanud vend hoiaks Manule pöialt, karjuks, annaks oma sõbrale tappa kes Arsenali toetab? Minu silmis poleks selline asi võimalik, ikka tuleks toetada meeskonda, mida võib nimetada sinu elukoha klubiks vmt. Või siis olla vähemalt erapooletu, kuid täiesti vastu...
Kommentaar
-
Kindlasti oleks Inglimaal võimalik see, et inimene kes elab ühes linnas toetab teist klubi, ma ei näe siin mitte ühtki vastuolu.
Ka enda puhul Eestis, erinevate sportmängude puhul on asi nii.
On klubi kelle poolt olen, hoolimata sellest, kus elan või kuhu olen kolinud.Tundmatu - ehk mida mina ka tean
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustEi, muidugi. Väga tore, et toetad erinevaid klubisi, retsept. Kuid mõtle kas nt Inglismaal oleks selline asi võimalik, et omvahel kohtuvad Arsenal ning Manu. Terve elu Londonis elanud vend hoiaks Manule pöialt, karjuks, annaks oma sõbrale tappa kes Arsenali toetab? Minu silmis poleks selline asi võimalik, ikka tuleks toetada meeskonda, mida võib nimetada sinu elukoha klubiks vmt. Või siis olla vähemalt erapooletu, kuid täiesti vastu...
Kommentaar
-
Algselt postitas Warren Vaata postitustKena suuvärk neiul
Pole kaua selliseid sõnu kasutanud.
Palun andeks! Luban, et olen nyyd hea tydruk!.
Kommentaar
-
Algselt postitas lume Vaata postitustKalju oli suht ok, välja nad ei tohiks kukkuda.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar