To Rein: sa ei ole ainuke kes kalju aussi viis
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas Sir. Nuutu Vaata postitustSamuti ei tohiks klubi presidendid hüpata foorumites.I`m not scared of dying, I just dont want to
Kommentaar
-
Algselt postitas vpiigo Vaata postitustMiks ei tohi klubi prseident hypata oma klubi foorumis????
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustSee on soccerneti foorum, mitte klubi foorum.
Kommentaar
-
Algselt postitas piimamees Vaata postitustjah, ja soccerneti foorumis ei tohiks oma arvamust avaldada ka arstid, pedagoogid, lapsevanemad, porstituudid, lehmad, UFOd ning need, kellel tuleb ninast rohelist tatti...
Üldiselt sul, mul ja kel iganes on oma arvamus ja siin seda vist kuidagi ei muuda
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustSee on soccerneti foorum, mitte klubi foorum.I`m not scared of dying, I just dont want to
Kommentaar
-
Algselt postitas vpiigo Vaata postitustVabandust läks veits valesti-mõtlesin KALJU teemat , ehk siinset teemat-kus ongi arutusel NÕMME KALJU jalgpalliklubiga seonduvad asjad-ja tore kui klubi juhtkond ka asjas sees on-tekitab ühtekuuluvus tunnet-millest sina herr Pras vist midagi ei tea. Sinu postitusi lugedes juba viimased pool tundi on selgeks saanud yks-sinu elu mõte on vinguda ja viriseda ja teiste asjadest vigu otsida...Kui sulle on nii vastumeelt see mis siin kirjutatakse siis kindlasti on ka teisi teemasid siinsamas soccerneti foorumis kus sa saad ennast välja elada.....
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustvpiiga ütle mulle kus ma midagi valesti ütlesin?I`m not scared of dying, I just dont want to
Kommentaar
-
Algselt postitas vpiigo Vaata postitustMa ei ole väitnud et sa midagi valesti yltesid-ära mõtle asju välja.....
Kommentaar
-
Mis te kaklete nüüd,lõpetage ära
Kes siiani halab et Kalju kaotas ja süüdistab kohtuniku,kes juba ammu süveneb järgmistele mängudele või kes istub kodus ja tõmbab kalendrisse riste millal uuesti Floraga kohtutakse,et seal meid umbes karistada. Rahu ainult rahu semudsa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitusttoo näiteid, mitte ära lahmiI`m not scared of dying, I just dont want to
Kommentaar
-
Algselt postitas vpiigo Vaata postitustVabandust läks veits valesti-mõtlesin KALJU teemat , ehk siinset teemat-kus ongi arutusel NÕMME KALJU jalgpalliklubiga seonduvad asjad-ja tore kui klubi juhtkond ka asjas sees on-tekitab ühtekuuluvus tunnet-millest sina herr Pras vist midagi ei tea. Sinu postitusi lugedes juba viimased pool tundi on selgeks saanud yks-sinu elu mõte on vinguda ja viriseda ja teiste asjadest vigu otsida...Kui sulle on nii vastumeelt see mis siin kirjutatakse siis kindlasti on ka teisi teemasid siinsamas soccerneti foorumis kus sa saad ennast välja elada.....
Tore, et mul on väärikas järglane.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Kalju ei kaotanud konkreetselt kohtuniku pärast. Ma oleks selle teema ka siis tõstatanud kui Kalju oleks võitnud. Asi on kallutatud kohtuniketegevuses, seekord võttis Tohveri eest vastu otsuse Karutoom. Nii need asjad ikka ei käi.
Ja selge, et see otsus muutis olukorda väljakul kui ka Kalju mänguplaani.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar